Viem, aké je moje sestry životné poslanie! Každého nasrať... no fakt ked mam dobrú náladu vie mi ju tak pokaziť, že až.... Napríklad dnes som mala fajn náladu hrala som na pc moju naj. hru a ona prišla, stlačila ESC a hra bola fuč!! Potom sa ma spýtala: P
By som isla do obchodu kupila slahacku napchala by som jej ju do zadku a smiala by som sa na nej.Aby vedela co mi chce urobit. Velmi ta lutujem taku sestru by som fakt nechcela ale deti sa bit nemaju len to vazne vpliva na ich psychiku
Jazisi kriste, si nevies dat rady zo 6 rocnym deckom ?
Tak by som jej dokazal robit zle ze by sa s toho nespametala. Je to decko, s tymi sa zahrava najlepsie.
Najjednoduchsia metoda je ju uplne ignorovat, vobec ju nezdravit, nevnimat, kaslat na nu. Ona len nema pravdepodobne co robit, a od nudy ta trapi, chce byt stredobodom pozornosti.
Uplne ju ignoruj. Alebo jej nic ty to co ma ona najradsej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Poviem ti,sucutim ale kto so mnou? ja to mam desne
Tak by som jej dokazal robit zle ze by sa s toho nespametala. Je to decko, s tymi sa zahrava najlepsie.
Najjednoduchsia metoda je ju uplne ignorovat, vobec ju nezdravit, nevnimat, kaslat na nu. Ona len nema pravdepodobne co robit, a od nudy ta trapi, chce byt stredobodom pozornosti.
Uplne ju ignoruj. Alebo jej nic ty to co ma ona najradsej.