Davová psychoza, čad, chiki liki tua, hasiaci prístroj.. ak to niekto počúva, aké najčastejšie pesničky hraju na koncertoch? aby som vedela na čo sa mám pripraviť
Davovka - Ohnivý kôň, tiesňové volanie, Christiánia, Depresia, Spravodlivosť, Homodebils, Agresia, Konzument, Megalománia, Ľudské práva, Epitaf pre boha, Kočovníci, Čierna diera, Zlodej a syn, Skepsa, Toto mesto, Nie je čas, Len vtedy keď, 15000000, Dnes je správny deň
Ale oni to asi trocha obmieňajú, takže zrejme to nezahrajú všetko a zrahrajú aj niečo iné ... A ja mám hroznú pamäť, takže za správnosť moc neručím
A hlavne na festivale budú koncertovať kratšie ako v klube, tak toho celého asi bude kus menej.
Hasák - auto, herkules, plná poľná, 15, Kubo, Raj na zemi, Pogoroll, Gigoloman, Magnetofóny, Pionier, Nerev mi to, Video
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@hetfield to je fajn, ten mám najradšej
od chiki liki tu-a nesmie chýbať kuca paca kucá kucapaca
No tak toto práve nehrávajú
V istom momente, ktovie prečo, prestali
Ale oni to asi trocha obmieňajú, takže zrejme to nezahrajú všetko a zrahrajú aj niečo iné ... A ja mám hroznú pamäť, takže za správnosť moc neručím
A hlavne na festivale budú koncertovať kratšie ako v klube, tak toho celého asi bude kus menej.
Hasák - auto, herkules, plná poľná, 15, Kubo, Raj na zemi, Pogoroll, Gigoloman, Magnetofóny, Pionier, Nerev mi to, Video
Ale tu platí tiež to isté ...
A ja ani neviem, že k sebe majú s načo názvom blízko