ako tak nad tým rozmýšľam, no neviem, to by som nemohla. Chýbali by tam napr. tie zamilované pohľady, nežné objatia, alebo len také nevinné objímanie sa.
A asi by som sa aj hanbila len tak sa vyzliecť. A ak by som to robila častejšie, tak by som sama padla vo svojich očiach.
Co tu trepete ze sex bez lasky sa neda?? Boze,sto ludi sto chuti za to ze to niektori nevedia mat neznamena ze ti co to maju alebo mali su sprosti...pokial chces mat sex staci tuzba po tom druhom cloveku...Zaostali ludia...
Ale pochybujem kebyze dlhodobo som s chalanom a nemame niaky vztah vazny ale sex by tam bol,urcite by som nieco k nemu neskor citila jak sa poznam,u mna neni tazke zacat nieco citit ked ma ta osoba pritahuje,takze ajtak city v tom budu vzdy nejake
@15 ani netusis aku picovinu si napisal...neni zmyslom zivota sex??? ja si myslim ze je tym najvacsim zmyslom,bez neho by si ani neexistoval a ani ziadni iny ludia,tak uvazuj...OMG a ja sa nehanbim za to je moj zmysel,a to ze mas iny nazor mam vies kde
@17 ved ked myslis ze je spravne zit pre sex.. ja ti to nevyhovorim..
a ze s tym nesuhlasim je jasne..
to ze som sa narodil vdaka sexu neznamena ze je zmyslom zivota, a na druhej strane ak by si kvoli tomu sexovala aby sa rodili deti, tak by som ti to ako argument aj zobral.. alebo sa mylim?? a robis to kvoli tomu??
a ja ti moj nazor nevnucujem. pre mna za mna si rob co chces..ale nemozem byt ticho, ked tu niekto obhajuje nieco mi je vyrazne proti srsti
Trvaly asi bez citov asi tazko, to sa skor alebo neskor zmeni. Este nejaky kratkodoby to by slo, ale dlhodobo to clovek neudrzi pretoze predsa len nebudu ti dvaja vzdyt mlcat respektive vzdychat po sexe sa oblecu a pojdu kazdy svojou cestou. Bude tam nejaky rozhovor atp a casom sa spoznaju a bud sa zblizia alebo vzdialia...
No tak dakujem vam za vase postrehy..a dobre hovoril kazdy z vas bo kazdy ma iny nazor.Mozem sa pridat k tomu nazoru..
Ze sex mozte mat s niekym dlhsiu dobu ale postupom casu sa zblizujete s tou osobou viete o nej viac,a nakoniec je pravda,ze jeden z nich zacne citit nieco alebo aj obaja naraz.Moja jedna znama mala takyto vztah a to len preto ze sa jej ten chalan lubil a strasne pritahoval a mala coskoro odist do zahranicia.takze nic zavezne a nakoniec sa do seba zalubili ona mu to nechcela povedat ale on jej to povedal pred jej odchodom.a ich vztah trva este do dnes aj ked je ona prec
no tak vsetko sa da...ale tak je to take,ako ked si ,,mimo" a bozkavas sa s chalanom,kt. ani nepoznas,len uz moc vela alkoholu ti vplyva na mozog... takze da sa to ale nie je to ono.. ja napriklad som taku vec urobila par krat,ale nedaju sa mi pri tom zavriet oci,nejde to a ci sa to da aj pri skutocnej laske,tak to nwm.
Myslim, ze v zivote sa stavaju situacie, pri ktorych clovek velakrat prehodnoti svoj nazor, zalezi na uhle pohladu...som momentalne v takej situacii a max. mi to teraz vyhovuje, pretoze nemam cas niekomu vysvetlovat kde som bola, kam idem, kolko sa zdrzim a pod...Kazdy mame svoj zivot a nemyslim si ze by sme sa na seba nejak namotavali..z mojej strany urcite nie a z jeho pochybujem..je to hlavne o chemii.
sex bez lasky?? ........ to skor chalani vyuzivaju takto holky aby si uzili. chalani zistia aaaa mam u nej sancu aaaa uz to ide proste niektory ludia su fakt trapny v tomto aaaaa je to dost an hovno ked zistis ze to bolo len tak
Jasne ze existuje aj sex bez lasky. Vsak sa pozrite na chlapov ktory zastanu kadejakym stopujucim zenskym. Dokonca aj ja som bola takto ponizena. Strasne sa mi zapacil jeden chlap. Pisali sme si prezvanali sme sa. Raz ked sme sa stretli sli sme spolu a ja som sa s nim vyspala. Bolo mi to jedno pretoze som bola do neho strasne zalubena a tiez som si myslela ze urcite nieco citi kedze sa somnou dokazal milovat. Bolo mi jedno ze som s nim prisla o panenstvo. Bolo mi vsetko jedno. Pisali sme si dalej a dalej sme sa aj prezvanali. Takto to pokracovalo asi mesiac. Potom mi povedal ze to nema vyznam, chodit somnou nechcel. Prestal mi pisat a prezvanat ma. Ja som sa vsak nevzdavala a otravovala ho dalej. On mi napisal len ked chcel sex ale mne to nedochadzalo. Bola som v inom svete v svete zalubenych kazdy den som prenho preplakala a myslela na neho rano v noci cez den neustale. Az ked sme sa raz pohadali. Vtedy som mu povedala ze aspon vidim ze u neho to bolo len o jedinom. Dufala som totiz ze to tak nie je. No a on mi povedal ze u neho to bolo len o jedinom. Vtedy ma strasne ponizil. Najviac ako sa len dalo. Bola som pre neho dobra len ked si potreboval ,,pichnut". No aj tak ho stale lubim a nikdy neprestanem. Od vtedy som nedokazala chodit s nikym a ani s nikym nebudem. Nedokazem to pri tych krasnych spomienkach na neho. Niektorí mozno myslite ze sa mi sprotivil no nie lubim ho este viac a nedokazem na neho zabudnut.
ja som bola tiež vždy za to, že sex bez lásky neide.. že by som to nevedela.. no jedného dňa, jeden ma strašne priťahoval a.. bolo to sex bez lásky, no neviem, či by som to vedela častejšie.. ale nebolo to zlé
@34 podla mna to ty si tu megakkt... niekedy sa až pozastavujem nad tvojimi prihluplými komentármi.. v každej diskusii ktorá len trošku zaváňa sexom už musíš písať tie tvoje užasne skúúsenéé poznáámky a tváriš sa pritom jako keby si bol úplny boh. Tie baby, ktoré sexujú musia byť vážne úplne nymfomanky alebo k.rvičky, lebo podla mňa žiadna normálna by o teba ani len nezakopla. A práve kvoli takýmto hajzlom ako si ty, sa dievčatá, ako @romana18 dosť natrápia..
Ja nemám nič proti príležitostnému sexu, ale robiť zo seba takého MEGADEBILA, fakt nechápem... Romaanka, držím ti palce, ja viem, že je niekedy ťažké pochopiť, akí su chlapi svine, hlavne ked nevidíme pre lásku. Prajem skoré osvietenie
urcite nie...ja vyzadujem vernost od neho a aj ja som verna...v momente ako som sa dozvedela ze ma inu babu, bol koniec...a chlapec maa smolu...uz ma viac nedosstane....
Sex bez lasky?? Ked sa pozriem okolo seba, vidim ze to dokaze veeela ludi..nieje to spravne, ale co narobime ked laska nie a nie prist ..niekedy clovek nema na vyber..
Alebo celibat? dakujem, neprosím
sex bez lasky je celkom fajn co je na tom ked niekto chce sex len tak??!!! pokial nemam chalana mozem mat sex s kym chcem ale isto ze nestriedam chalanov to nie ale mala som uz taky vztah ze len na sex a trval 3mesiace a bolo to fajn zazila som kopec zabavy a nemusela som s nim ani chodit a som rada ze to bolo tak ako to bolo a nelutujem to VOBEC!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A asi by som sa aj hanbila len tak sa vyzliecť. A ak by som to robila častejšie, tak by som sama padla vo svojich očiach.
Veď sex je spríjemnením lásky, splynutím dvoch ľúbiacich sa ľudí v jedno. A neplatí, že: láska je následok sexu!!!
tiez zalezi od toho ako uz realita stihla rozmrdat vsetky vase idealy a zasady
A môj názor ... "Sex je o rozkoši, nie o láske" ... sex a láska v ňom (alebo opačne?) príde s manželkou ...
a ze s tym nesuhlasim je jasne..
to ze som sa narodil vdaka sexu neznamena ze je zmyslom zivota, a na druhej strane ak by si kvoli tomu sexovala aby sa rodili deti, tak by som ti to ako argument aj zobral.. alebo sa mylim?? a robis to kvoli tomu??
a ja ti moj nazor nevnucujem. pre mna za mna si rob co chces..ale nemozem byt ticho, ked tu niekto obhajuje nieco mi je vyrazne proti srsti
Asi skor suhlasim s @1
Ze sex mozte mat s niekym dlhsiu dobu ale postupom casu sa zblizujete s tou osobou viete o nej viac,a nakoniec je pravda,ze jeden z nich zacne citit nieco alebo aj obaja naraz.Moja jedna znama mala takyto vztah a to len preto ze sa jej ten chalan lubil a strasne pritahoval a mala coskoro odist do zahranicia.takze nic zavezne a nakoniec sa do seba zalubili ona mu to nechcela povedat ale on jej to povedal pred jej odchodom.a ich vztah trva este do dnes aj ked je ona prec
Ja nemám nič proti príležitostnému sexu, ale robiť zo seba takého MEGADEBILA, fakt nechápem... Romaanka, držím ti palce, ja viem, že je niekedy ťažké pochopiť, akí su chlapi svine, hlavne ked nevidíme pre lásku. Prajem skoré osvietenie
Alebo celibat? dakujem, neprosím