@4 no mne je to tak jedno...aj tak ja randím s mladšími @5 asi mi neuveríš, ale keď som bol slušný a iba sme kecali tak práve vtedy druhé rande nikdy nebolo...
Ivanka no je mi jasné chlap si to fakt nezaslúži len tak lahko aby to dostal potom si pomyslí kadečo a bere ženu ako lahkú korisť takže si ju neváži...takže baby fakt počkajte aspoň na viac stretnutí keď chcete aj niečo viac okrem sexu s ním zažiť
no tak sex na prvom rande je podla mna ubohost a jedna sa o sex ktory ste si mohli zaplatit alebo take nieco...je to blbost...sex jedine s osobou ktoru milujem a poznam ju uz dlho
nie, ako fakt, nerandím, ale aj keby som, tak nie, lebo ak dúfam, že to posuniem ďalej, tak času bude dosť a ak to ďalej posunúť nechcem, tak prečo by som mala pristúpiť na sex, preboha?
podľa mňa je to normálne. záleží od toho, aká je dotyčná a či s tým súhlasí. ak áno, nemám s tým problém. na druhej strane chápem, prečo to nechce, ak to nechce. ja osobne si myslím, že tô vôbec nie je zlé, ale ak to baba nechce, tak nútiť ju do toho isto nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@5 asi mi neuveríš, ale keď som bol slušný a iba sme kecali tak práve vtedy druhé rande nikdy nebolo...
nie, ako fakt, nerandím, ale aj keby som, tak nie, lebo ak dúfam, že to posuniem ďalej, tak času bude dosť a ak to ďalej posunúť nechcem, tak prečo by som mala pristúpiť na sex, preboha?