Ja by som ich aj nosil, keby neboli známe práve pod titulom sex náramky.
Buď to nosia 1. ľudia čo sa im to páči a serú na to čo sa hovorí, alebo 2. zúfalci čo poznajú každú farbu naspamäť, čo sa pri nej robí. A ja neviem či mám na to srať čo sa hovorí a byť ako ten z prvej, lebo nechcem vyzerať ako ten z druhej možnosti.
jeden magor v USA vyhral sud vdaka tymto naramkom....znasilnil totiž jednu ženu a to preto,lebo jej strhol čierny naramok a ona to nechcela splniť.znasilnil ju.dala ho na sud a on vyhral,lebo ona si bola vedomá toho že tie naramky niečo znamenaju...nemala to mať na ruke.
áno nosila som to a vdaka tomu som sa dala dokopy s lindou...
ja to stááále nosíím a čakám , kto mi ho roztrhne a stále nič! ale nie , vôbec neriešim také veci a keď mi ho niekto roztrhne tak maximálne odomňa dostane na hubu
ja som ich nosila, ale nie z toho dôvodu, že by som dačo očakávala. a ani som nevedela, čo ktorý znamená. proste sa mi páčili. a nakoniec sa mi potrhali samé
ale viete co je smutne... ze este aj moja 7 rocna sestra nici mamu aby jej ich kupila... sice ona nepozna ten.. vyznam naramkov ale je to chore... suhlasim so @sabnacke zbierajte radsej pokemonov...
@sprejerka01 to by som si teda VELMI rad precital. lebo je to absolutna hlupost. jednak by toho sudcu okamzite prepustili a jednak ziadne sexnaramky neexistuju
@antifunebracka ja neviem dopekla kde som to čitala....neviem či nie v dakom časaku...aj podľa mňa to je kravina ale čo ti javiem..ktovie...tam su už uplne všetci z tych hambačov vymletý
ja som ich nosila podla toho aka farba sa mi hodila k obleceniu,ale potom som uz nosila iba cierne lebo ta sa ku vsetkemu hodi,raz mi chcel spoluziak roztrhnut ale nedovolila som mu to......a uz to nenosim ,ma to prestalo bavit
jeden som si nechtic roztrhla sama..znamenal "ukázanie časti tela" ..tak som sa pozrela na svoj cicík a bolo .....á pak mi ich pár potrhal môj priateľ ..ale s tým nebol žiadny problém ...
Je to chujovina...obyčajné gumené náramky....ja jeden nosím už 5 rokov a čo? ľudia si túto p.čovinu vymysleli asi rped rokom lebo sú tupí zúfalci ktorí dúfajú že ked niekomu roztrhnú čierny náramok tak im dotyčný dá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ale ked niekto spravi nieco len preto lebo mu to "naramok" prikazal je ti trosku smutne
Buď to nosia 1. ľudia čo sa im to páči a serú na to čo sa hovorí, alebo 2. zúfalci čo poznajú každú farbu naspamäť, čo sa pri nej robí. A ja neviem či mám na to srať čo sa hovorí a byť ako ten z prvej, lebo nechcem vyzerať ako ten z druhej možnosti.
dostala som 4 farby k narodeninám, ale asi len pred 2 týždňami som sa dozvedela čo majú secká za zábavku s nimi. radšej zbierajte pokémonov...
áno nosila som to a vdaka tomu som sa dala dokopy s lindou...
pokúšala som si ho pomocou ohňa zlepiť späť ale aj tak sa mi to znovu roztrhlo a hádaj čo potom...
strčila som....... ten roztrhnutý náramok do šuflíka a trčí tam doteraz.
v Amerike je všetko možné