v nedelu som sa vyspala s mojim chalanom bola som este panna vsetko bolo fajn trocha to bolelo a tak len mi nesla vobec ziadna krv je to normalne nemohlo sa nieco stat??a prstovanim mi blanu ties enpretrhol to viem tak co sa mohlo stat??
ale co by sa asi tak stalo?! asi si len viedla vela filmov zo stredoveku a tak.. z tych davnejsich obdobi.. kde sa dokazovala strata panenstva zakrvavenou postelnou plachtou... ale to je blbost... Kazde dievca je ine, tak ako vo vsetkom su rozdiely ci vynimky... To ze si sa prvy krat milovala, neznamena, ze si musela zakonite krvacat, tak ako neplati pre vsetky divecata, ze ich to po prvy krat boli... neboj, vsetko je uplne v poriadku, teda ak ste nezabudli na ochranu ...
ai podla mna sa nic nemohlo stat...ja som sice krvacala ale len velmi mierne, takmer vobec...to je individualne.a to co sa zvykava hovorit ze niektore holky brutalne krvacaju je podla mna troska blbost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
PS: Daval ti to do spravnej dierky?