chcela by som poradit,zacali sme s partnerom sexualne zit. poradte nejake ci uz hracky, lubriganty,typy kondomov atd.....poprosim aby to bolo seriozne, ziadne vtipky, pytam sa normalne...
Podľa mňa keď ste ešte len začali, tak netreba hneď experimentovať...A navyše by som nič nekupoval....skúste si dať šatku na oči a zoberte si šlahačku, to je potom sranda
@aqualoop tu málokedy dostaneš rozumnú odpoveď každopádne pokúsim sa ti odpovedať....
Hračky zatial vypusť z hlavy, treba sa najprv dostatočne zohrať a vediet precitit a uzit si milovanie bez stresu. Cize ziadne vymysly a okorenovanie vztahu. Milujte sa, lubte sa, spoznavajte sa navzajom. Typy kondomov si skus najst na nete .... daj do googlu pepino a zobrzai sa ti stranka a ich siroky sortiment
chápeš akonáhle to použijeme tak sa to stáva zmrzlinové ale najviac sa mi páčilo ako raz v sexshope mi predavačka chcela nanútiť jeden nový druh lubrikantu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» osel.cz/index.php?clane...
ale to uz zenu nebudem chciet ani vidiet
filip
čo tak sa dohodnúť s hračkami spolu s priateľom ?
Snáď nie je začiatočník-amatér ?
ZAJKOUSKO -
TY JEJ RADSEJ NERAĎ .....
TY SI ESTE PANIC- NA NIC ?
a kto bol ten prvý čo odišiel?.........filip
mne osud všetko zmenil a pravda bolí
vedz, že nikto tu na zemi to nema vyhrané.......
filip
Hračky zatial vypusť z hlavy, treba sa najprv dostatočne zohrať a vediet precitit a uzit si milovanie bez stresu. Cize ziadne vymysly a okorenovanie vztahu. Milujte sa, lubte sa, spoznavajte sa navzajom. Typy kondomov si skus najst na nete .... daj do googlu pepino a zobrzai sa ti stranka a ich siroky sortiment
chápeš akonáhle to použijeme tak sa to stáva zmrzlinové ale najviac sa mi páčilo ako raz v sexshope mi predavačka chcela nanútiť jeden nový druh lubrikantu