Ja mam 16, este som vztah nemal a niesom pripraveny... Myslim ze ked to pride tak bude ten spravny cas... Lebo, no, nie na prvom ani na druhom a ani na desiatom rande... mam cas ta kde sa ponahlat?
ja si myslim ze tak okolo 18teho roku zivota po mozno 5-6 mesacnom vztahu ked vsetko klape a malo by to klapat aj v buducnosti by to malo byt podla mna prirodzene a normalne
ja si myslim ze na veku tak nezalezi,, samozrejme nevravim ze by mali spolu spavat 13rocny, ked si myslia ze sa na to citia... ale nemam pocit ze v dnesnej dobe este niekto dodrzuje "SEX AZ PO 18!" cest vynimkam.. ked sa na to dvaja citia, a myslia si ze je to to co chcu, obaja, tak preco nie!??!
Vsetko o slobodnej voli!Ked niekto povie ze sex bez lasky nie tak klame!!!Mozno sa zaluby na par hodin a potom je koniec!!!Ano je pravda ze sex je najlepsi ked niekoho milujes ale najprv vyskusaj len tak nezavezne a potom to tvrd!Kazdy musy citit kedy je to najvhodnejsie.Ale fakt je ze do 18-ky to podla mna neide,inak by bol cudak!Ked este aj nic nemal aj tak bude tvrdit ze uz jasne len aby zapadol!
tak ja si uvedomujem vsetky nasledky a myslim ze by som sa snimi vedela vyrovnat(ak myslite tehotenstvo,zodpovednost pred rodicmi...)ale aj tak sa ho nehodlam praktizovat skor ako v takých 17-18...ja viem lahko sa povie a nemusi to tak byt ale zatial sa toho drzim aj ked hocikto spava v mojom okoli s hocikym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
PS: V akom veku si pripravena ma masturbaciu?
ty to vycitiš v správnu chvilu a vtedy do pride