Co hovorite na sex s nizkou chudou holkou? Ake polohy odporucate? Ja som zvyknuty na vysoke a teraz som mal nizku misionar nic moc ani som jej nevidel tvaricku poriadne a dost tazko som sa s nou vtedy bozkaval doggystyle ju bolel kedvsom prirazal bola uzk
kristepane ty mas 29 rokov? to by clovek cakal viac rozumu... za prve, asi bude chyba v tebe, ja som 164/50 a nikdy som si nevsimla, zeby pri misionarovi hrala vyska nejaku ulohu... za druhe, ked ju to boli pri prirazani, tak proste neprirazaj... za tretie, ked si debil, co pozna len tri polohy... mozes si sadnut, nohy dat pohodlne pred seba a ona si rovnako sadne obkrocmo na teba (tvarou k tebe). podobne ju mozes na nieco vysadit alebo si ju postojacky zavesit na krk. moze si lahnut na brucho, trosku dvihnut panvu a ty si lahnes na nu. tolko moznosti ty kks.
@relieforsaddist nic v zlom bozechran ja som sa na tom dobre smiala... na to ze som malicka ja mam aj male ruky a kamos sa mi stale smeje ze mam ruky ako morca a to beriem v zlom
@relieforsaddist no vsetci sme nejaki ale tento pan "menežér" co zalozil forum to asi vyhrava na plnej ciare len vcera som citala jedno ine forum kde chcel naze pozehnanie aby trtkal nejaku podriadenu pubrtacku a teraz toto
jednoznacne tak polo-posediacky, ja som tiez krpec a mne to tak vyhovuje, mozno bude aj jej. sa pohodlne opri o fotel a vypni svetlo, mozno sa potom nebude hanbit byt hore
@vitaeestamor akoze sa vyval do fotelky, a to je to polo-posediacky, ze na maximum dozadu oprety ale este by sa to vzdy nedalo nazvat lezanie pomohlo trochu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
asi nie
skúste si dať polohu,posediačky....to je najlepšia poloha ever !
Kukni kamasútru a skúšajte!
@1 4 DDD
všakže,to je najlepšia poloha,podľa mňa...:-S
čo môžeš vedieť ty o polohách, však si ešte panic
hm zavesiť na krk? To som ešte neskusal jogin style
ked 165cm je zahradny trpaslik co potom budem ja? ja mam 161cm
btw. kamosko mi raz povedal jednu velku pravdu ze v posteli su si vsetci rovni tak neviem aky mas ty problem
157? No to si sa moc nepochlapila
@openmindedfreak som rada, ze nie som jediny dwarf
Figu stazuj, bud rada, ved ked sa zena pochlapi to nie zrovna dobre
A ako sa vravi - mala vrtka, dobre.... vari
@trtken je to dost fyzicky narocne, ale dobre pre velkych, lebo v takej polohe sa velmi tazko priraza.
nájdete si po krátkom čase a asi by bolo lepšie keby bola častejšie hore
Dlho tu také zábavné fórum nebolo