Robi sa to pravidelne...takyto je dnesny svet...nie som zastancom ale ani proti...ked sa vyskytne taka prilezitost ,bol by hriech to nevyuzit...pravdaze bez nasilia !!!
@16 trestny zakon nehovori ze ak su dvaja opity tak nejde o znasilnenie. Ide o stav nepricetnosti, do ktoreho sa dostane sam pachatel a teda sa trestnemu stihaniu nemoze vyhnut.
@18 pretože ide o zneužitie bezbrannosti resp. za použitia omamnych latok na vykonanie súloži. Ak by potom ta baba tvrdila, že si ju pretiahol keď bola opitá a nesúhlasila by s tým, tak basa je istá.
§ 199
Znásilnenie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti ženu k súloži alebo kto na taký čin zneužije jej bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) závažnejším spôsobom konania,
b) na chránenej osobe,
c) z osobitného motívu, alebo
d) na žene vo výkone väzby alebo vo výkone trestu odňatia slobody.
(3) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním smrť, alebo
b) za krízovej situácie.
§ 200
Sexuálne násilie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti iného k orálnemu styku, análnemu styku alebo k iným sexuálnym praktikám alebo kto na taký čin zneužije jeho bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) na chránenej osobe,
d) na osobe vo výkone väzby alebo vo výkone trestu odňatia slobody.
(3) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) za krízovej situácie.
Sexuálne zneužívanie
§ 201
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) na chránenej osobe, alebo
c) z osobitného motívu.
(3) Odňatím slobody na dvanásť rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) za krízovej situácie.
§ 202
(1) Kto osobu mladšiu ako osemnásť rokov pohne k mimomanželskej súloži alebo ju iným spôsobom sexuálne zneužije,
a) ak takou osobou je osoba zverená do jeho starostlivosti alebo pod jeho dozor alebo odkázaná osoba, alebo
b) za odmenu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(2) Odňatím slobody na dva roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 na osobe mladšej ako osemnásť rokov, ktorá bola k takému konaniu donútená z poslušnosti, nátlakom alebo hrozbou.
@20 s dobrým právnikom by si to pokryl v pohode tvrdenie proti tvrdeniu povedal by som, že ona znásilnila mňa ale prečo vôbec t sem ako ťaháte znásilnenie ?.. ted na čo na mňa vôbec vyťahujete niečo o znásilnení ? otázka bola či to spravíte a ja som doplnil skutkovú podstatu, že aj druhý by bol opitý a brali by to ako zábavu, teda tvoje citovanie je síce pekné ale načo mi ho tu dávaš !
@21 no v tomto prípade by napríklad poškodená mohla argumentovať aj lekárskou správou a podobne. Ja som to vytiahol iba preto, lebo nebolo povedané ani v otázke, že by sa obaja skutku dopustili pri plnom vedomí. Takže ak by napríklad chalan opil babu a potom ju sexulane zneužil bolo by to právne postihnutelne. ak však idu sexovat dobrovolne tak je to ich vec.
Načo je sex čo si človek nepamätá?..načo je sex ked si ho on nebude pamätať a nemôžem od neho vymáhať peniaze? ..ale iba žartujem ..ale načo je taký sex?...ved potom nevieš ani aký bol...potom si myslíš že žiadny nebol..takže NIE..a je to ubohe..a debilnee...CMUAAQ
(dúfam, že ma za toto nikto neodsúdi, ale zatiaľ najlepší orálny sex som zažil keď som bol opitý...aj ja aj moja partnerka... ale hneď po fajke som to nevydržal a ošabľoval som zrkadlo vedľa postele nevadí, stálo to zato )
Ocitol som sa v skupine sám ... predpokladám, že ten alkohol je pri tom sexe v primeranej miere, samozrejme by som nezneužíval situáciu opitého dievčaťa ... teda obaja mierne v nálade, taká je moja predstava, aby to nevyzeralo že mam nejaké problémy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
§ 199
Znásilnenie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti ženu k súloži alebo kto na taký čin zneužije jej bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
b) na chránenej osobe,
d) na žene vo výkone väzby alebo vo výkone trestu odňatia slobody.
b) za krízovej situácie.
§ 200
Sexuálne násilie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti iného k orálnemu styku, análnemu styku alebo k iným sexuálnym praktikám alebo kto na taký čin zneužije jeho bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
b) na chránenej osobe,
d) na osobe vo výkone väzby alebo vo výkone trestu odňatia slobody.
b) za krízovej situácie.
Sexuálne zneužívanie
§ 201
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) na chránenej osobe, alebo
c) z osobitného motívu.
(3) Odňatím slobody na dvanásť rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví.
(4) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
b) za krízovej situácie.
§ 202
(1) Kto osobu mladšiu ako osemnásť rokov pohne k mimomanželskej súloži alebo ju iným spôsobom sexuálne zneužije,
a) ak takou osobou je osoba zverená do jeho starostlivosti alebo pod jeho dozor alebo odkázaná osoba, alebo
b) za odmenu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(2) Odňatím slobody na dva roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 na osobe mladšej ako osemnásť rokov, ktorá bola k takému konaniu donútená z poslušnosti, nátlakom alebo hrozbou.
(dúfam, že ma za toto nikto neodsúdi, ale zatiaľ najlepší orálny sex som zažil keď som bol opitý...aj ja aj moja partnerka... ale hneď po fajke som to nevydržal a ošabľoval som zrkadlo vedľa postele nevadí, stálo to zato )