Baba ktora mala pohlavny styk to robila s 10 rocnym chalanom, spolu.Akoze tento svet sa poriadne pomiatol , toto je uz uplne az sproste! Chcem vas nazor
moj nazor je stale ajtak taky ze nech si kazdy robi co chce citi a sexuje kedy chce ale toto mi pripada vazne smiesne no stava sa ale uz bolo vela pripadov cize nic nove a uzasne nehovoris...
a prosim ta nevrav ze ty ked si mala 11 ako ta baba a mozno aj menej este ze si ani len nemala ponatia naco su ti tie organy alebo o niecom ako je sex a podobne nesnivala
To je ako keď niekto začína vzťah sexom, tiež sa tí dvaja nespoznajú, len sa budú vzájomne uspokojovať, ale skutočne duchovne, citovo, sa spoznávať nebudú.
Tak to je trošku chore ved ani poriadne nevedia načo to maju....Ale raz sa dievča zbadá keĎ si povie ,,Ja piča som to robila už v dectve a už to nieosm ja"Ak si to dievča o sebe myslí že sa stala ženou tak to je chujovina veď ešte ani kramy asi nemala...A ani si to nevimem predstaviť!...Kam ten svet speje (
Mno zaujimalo by ma odkial si vzala tuto informaciu, lebo pripada mi to ako fake.
Zhrnme si to. Mas 14 rokov a takmer nikto ta neberie vazne. Chcela si mat veeela komentov tak si dllllho rozmyslala, aka tema by to mohla dokazat. Samozrejme sex. Mno a este, zeby to nebolo cajove tak v 10tich. Chod sa radsej hrat s babikami a nevymyslaj podobne trapne picoviny. Uz mi fakt lezie na nervy, ze kazdy den citam take jebnute temy. Napr. jak vcera, ze: zahryzla som si do jazyka, zahoji sa to? Ne do pice, zomries.
Aspon kedby si to napisala nejako normalne, ale este nakoniec da spolu. No ne jebali sa osobitne. Neviem si to predstavit, mno ty to asi dokazes.
Akurat som bola s kamoskou vonku so psom a isli sme okolo jednej partie štyroch 12 rocnych chalanov (poznam ich z videnia) a kedze boli uz spiti, tak nahlas sa dohadovali, ze idu k jednemu z nich domov, aby si mohli navzajom vyfajcit, kedze nemaju momentalne na to baby. Ked som to zapocula, tak ma pomaly az naplo
urcite dakde v Afrike,alebo v nejakej romskej osade. Fyzicky sa mi to zda byt nerealne. 10 rocny chalan,neviem ci dokaze by tvobec vzruseny... ved je to decko,resp. si uvedomovat svoju vzrusenost.
Je to kazdopaden zvratene a nikto z toho sexu nic nema,tak nechapem naco to robia.
ale oni z toho nebudu mat nic, vsak? Tie deti myslim...neviem ci sa zakony nejak dotykaju aj toho, ked maju medzi sebou sex takyto mladi ludia, obaja pod 15...
Je jedno, či to je fake alebo nie, ja som si teraz spomenula na svojho 10 ročného brata, momentálne sa potiaceho na hokejovom zápase a chytajú ma smiechy, keď si predstavím, že by sa ukazoval so svojím oným nejakej babe... ale človek nikdy nevie, asi by som ho mala nenápadne vyspovedať
No ako troška odveci ale @17 - no toto zbožňujem keď niekto hovorí že 14 ročné deti chodte sa hrať s bábikami.. Ak si dobre myslím aj vy ste mali 14.. či vy ste sa už narodili ako 19 ročný? a čo ste vy robili ako 14- ročný? vravel vám niekto že chodte sa hrať s bábikami/autíčkami? pochybujem že ste sa hrali s hračkami.. no výborne niekto je o pár rokov starší a tých mladších označuje ako deti pritom nikoho z nich nepozná.. dobre niekto sa správa ako dieťa, niekto nie.. tak akotroška rozmýšľaj, pozri sa na seba ako si sa ty správal v 14-tich a potom píš, prosím. ďakujem
@29 ano aj ja som mal raz 14 a ano nikto ma neposlal hrat sa s autickami, ale nesnazil som sa zaujat pozornost takymi picovinami. Preco dotycna neuvedie aj nejaky zdroj, odkial takuto info ma ? Aj keby naozaj sexovali, na co sa hrate. 14tky sukaju uz bezne, tak o co go? Ide o to, ze vasa generacia sa snazi byt za kazdu cenu dospela. O com to je, ze 14 rocni chlapci su piatok o pol osmej uz na mol, lebo maju vecierku do 10, tak aby stihli aspon kusa vytrtiezviet. Alebo holka, sa namalujete jak kurva, pojebe sa s 20 uboziakom, ktoremu 16tka neda. Ste este deti a tak by to malo ostat. Samozrejme netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca, existuju aj svetle vynimky, no vacsinou je to tak.
@31 - veď dobre nehovorím že nemáš pravdu ja len hovorím že aby si všetkých nehádzal do jedného vreca- napr. na mňa nesedí ani jedna vec čo si tu vymenoval.. viem väčšinou to tak je ako si to opísal , ale je dosť smutné keď niekto vidí partiu 14 ročných deciek spitú, zhúlenú o ôsmej večer a potom všade rozhlasujú že sú všetky deti také.. Ja som len toto chcela povedať že netreba súdiť podľa veku
@35 nesudim nikoho, na to nie som kompetentny aby som sudil inych, no kazdy sa tu moze vyjadrit. Verim, ze su aj vynimky, no je ich brutalna mensina. Vies pre moju generaciu (aj ked sme starsi len o par rokov)su take deti vhodne na prefackanie - minimalne, lebo my ked sme mali 14 sme si nedovolovali tolko. Ved je to az nechutne. Si predstav, ze pred rokom za mnou prisla v meste bratova spoluziacka (14), ci si nechcem uzit. Chvalabohu az taku nudzu o sexualne prilezitosti nepocitujem, ale aj keby, uz len z principu je to chore. 14rocne deti by mali robit urcite ine veci vo svojom veku a nie ozierat sa, hulit a sukat.
@36- jasné aj ja by som veľmi rada veľa ľudí prefackala v mojom veku... No na tie veci čo si vymenoval tak sedí akurát jedna sesterka ale to je fakt prípad.. štetka jak vyšitá.. vláči sa s 23 ročným no ako nepochopím... normálne sa za ňu hanbím teda ak to tak mám povedať... a s tým.. nepoznám žiadnu 14 ročnú babu ktorá by nebola panna (okrem nejakých "mestských štetiek" ) no ale to je fakt málo teda.. a toto akože.. nechápem proste...
@38- hmm tak to je potom o nej že je pi.a... no moja teraz už 15 ročná sesterka (mala 15 iba v auguste) chodí pol roka s 23 ročným chlapom a už majú za sebou aj anál ako mám pocit že čaká len na 15 aby mohla.... no proste všetci hovoria že je to štetka.. a keď ako poznáš jednu babu čo je v 14 panna tak ako no nečudujem sa teda že hádžeš všetky do jedného vreca.. ale tak napr. môžem povedať že u nás v triede sú ešte všetky panny (teda aspoň myslím... alebo sa tak normálne teda správajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moj nazor je stale ajtak taky ze nech si kazdy robi co chce citi a sexuje kedy chce ale toto mi pripada vazne smiesne no stava sa ale uz bolo vela pripadov cize nic nove a uzasne nehovoris...
Ja ich mam na haku. nech si deti trtkaju kolko chcu. Mna sa ten problem netika. A fakt to nie je nic nove.
To je ako keď niekto začína vzťah sexom, tiež sa tí dvaja nespoznajú, len sa budú vzájomne uspokojovať, ale skutočne duchovne, citovo, sa spoznávať nebudú.
Zhrnme si to. Mas 14 rokov a takmer nikto ta neberie vazne. Chcela si mat veeela komentov tak si dllllho rozmyslala, aka tema by to mohla dokazat. Samozrejme sex. Mno a este, zeby to nebolo cajove tak v 10tich. Chod sa radsej hrat s babikami a nevymyslaj podobne trapne picoviny. Uz mi fakt lezie na nervy, ze kazdy den citam take jebnute temy. Napr. jak vcera, ze: zahryzla som si do jazyka, zahoji sa to? Ne do pice, zomries.
Aspon kedby si to napisala nejako normalne, ale este nakoniec da spolu. No ne jebali sa osobitne. Neviem si to predstavit, mno ty to asi dokazes.
Akurat som bola s kamoskou vonku so psom a isli sme okolo jednej partie štyroch 12 rocnych chalanov (poznam ich z videnia) a kedze boli uz spiti, tak nahlas sa dohadovali, ze idu k jednemu z nich domov, aby si mohli navzajom vyfajcit, kedze nemaju momentalne na to baby. Ked som to zapocula, tak ma pomaly az naplo
Ale ako tu uz bolo ich zivot.
Je to kazdopaden zvratene a nikto z toho sexu nic nema,tak nechapem naco to robia.
...
po 1. 10 rocnemu sa nepostavi
po 2. 10 rocni chalani biju baby
@37 ja zas poznam 1 babu co ma 14 a je panna a to poznam dost 14-stiek