Ja sa vás len chcem spytat ze ci si tým niečo nepokazím v živote ze proste ci to nebude ten prvý sex 100krat lepsi keď budem mat viac rokov za pol roka mam 15
takže ja ako jeden z mála ludí ti tu normalne idem niečo napísať takže: ojeb že si ju nikdy a píše to iba na FB ... a fakt to môže byť len nejaký tvoj kamoš,ktorý si z teba delá prdel takže chlače né
boah tocoje za uchylka.. ona urcite frci na piku a ak by sisa snou vypsa tak budes vtom aj ty boze boze ved urcite si niekto mozno robi srnadu zteba..:/
Je to fake, alebo si s teba robia srandu kamaráti, alebo je to starý, chlpatý, smradlavý pedofil. A keby tu aj bola nejaká šanca,že to dievča je naozaj reálne tak je úchilačka, alebo bude pekne hnusná, nech už má na FB jakú kolvek fotku. Alebo to je nejaká 13ročná čo sa nevie dočkať toho jak si vrzne.
Možností tu je viacej
Ale určite sa s ňou/ním stretni a potom nezabudni dať vedieť ako to dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Ze 14 (ROFL) ona ma ukazovak vacsi ako ty vtaka v tvojom veku
ano, uzi si to a potom z nej cez sud vytihni nejake peniaze za znasilnenie pretoze si este pod zakonom
strasne cosi tento svet...
to si neviem predstavit co by to bolo za chuderu ze by si nevedela najst lepsieho
podla mna nema 19 a robi si z teba picu
boze moj
povedz, že nie ! :o
Ja sám som si z kamoša takto nechutne vystrelil, ked som mal 14
2 týždne bol presvedčený, že si píše s babou z česka, ktorá príde v lete na návštevu
zlaté časy , ale naspať k téme
Pripustime, že je to pravda, lebo hoci nepravdepodobné , nemožné to nie je.
Opýtaj sa sám seba, či chceš svoje poprvé s psychicky narušenou osobou, lebo anatomicky a to neber ako urážku , si decko.
dospej prosim ta
Nooo tak určite, ťa uspokojí
to bola ironia ...
Je to fake, alebo si s teba robia srandu kamaráti, alebo je to starý, chlpatý, smradlavý pedofil. A keby tu aj bola nejaká šanca,že to dievča je naozaj reálne tak je úchilačka, alebo bude pekne hnusná, nech už má na FB jakú kolvek fotku. Alebo to je nejaká 13ročná čo sa nevie dočkať toho jak si vrzne.
Možností tu je viacej
Ale určite sa s ňou/ním stretni a potom nezabudni dať vedieť ako to dopadlo
nie dakujem nemám záujem
taký je život čo už narobí ...určite nie som jeho typ