a k tomu, ak správne chápem akú odpoveď očakávaš ta áno, dostala som zopár krát na zadok, mala som zopár modrín a už ma aj rebrá boleli od toho čo ma niekto otrepal o opierku na gauči. ale nie, BDSM celkovo nejak veľmi neuznávam
jeden môj známy má vzťah na tom založený,nielen v posteli, a celkom zaujímavé pre mňa je, že ku všetkým okrem svojej frajerky sa správa pekne, slušne galantne a ku nej úplne inak...a obom im to vyhovuje. ja tomu nerozumiem a ani nechcem...keď je niekto tak šťastný...
Do doby kým vyšla kniha 50shades skratku BDSM poznalo 5 ľudí dokopy z celého birdzu a od kedy sa tá trapošina dostala na verejnosť hneď tu s tým všetci trapošia.. Hrozné
mne príde že tieto témy nikdy neboli zakladané vážne, veď kto by sa už len vážne pýtal niečo také? no ale vážne ...(áno to ,,slovo" mám vážne veľmi rada)
"prípade aspoň nejaké gesto jedno" ...akože ukázať tomu, s kým mám sex prostredník alebo čo myslíš tým gestom v rámci tvrdého sexu? x_X
@marleymt Stavím sa, že aj k svojej frajerke sa správa pekne, len vy to bežne nevidíte BDSM vzťah nie je iba celý o tom, že "poď sem môj otrok", alebo podobné blbosti, je to aj o tom, že ten dominantný je milý, pozorný a galantný v situáciach, keď to ten submisívny potrebuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bdsm nie je len o tom, že kúpiš partnerke na Valentína ružové plyšové putá ale tak...vysvetli to niekomu takémuto...
a k tomu, ak správne chápem akú odpoveď očakávaš ta áno, dostala som zopár krát na zadok, mala som zopár modrín a už ma aj rebrá boleli od toho čo ma niekto otrepal o opierku na gauči. ale nie, BDSM celkovo nejak veľmi neuznávam
a ano mal som BDSM sex..
L
..cítim sa jak mimozemšťan, že neviem čo je to zač.
Ale toto forum nemuselo vzniknúť na základe tej knižky podľa mňa
@marleymt Stavím sa, že aj k svojej frajerke sa správa pekne, len vy to bežne nevidíte BDSM vzťah nie je iba celý o tom, že "poď sem môj otrok", alebo podobné blbosti, je to aj o tom, že ten dominantný je milý, pozorný a galantný v situáciach, keď to ten submisívny potrebuje
uz len cakam ako sa zacnu na nasilie balit 15tky (ach) lebo je to kuul a kazdy by chcel byt ako Grey