Ahoj. Veľmi ma zaujíma sex -anál. Neviem sa k tomu vyjadriť, mám veľa otázok na ktoré sa nemám koho opýtať. Pomaly budeme chystať svadbu a neskúšali sme to. O nič som neprišla,veď ešte sa nechystám umrieť, ale... Neviem. bola by som rada,keby ste mi napís
A hned odcudzujete. Nahodou sa len pyta. a mohli by sme jej odpovedat nie: 22 rokov. vsak sa nepytza ci moze otehotniet cez nohavice. A hned ju odcudzovat, ze je pica je nemozne. Lebo diskusia je podla mna ako taka.
Co chces vediet o anale? byvaju tam hovienka. A ak cez nieco ckusat tak rubligacny gel nie? ked ta to tak zaujima tak si najdi nieco podrobne radsej na google nie? cize www.google.sk a zadas tam anal. alebo ako na anal. a uz mas ako taku vyhru.
Ale just ako Rockstar napysal. tunak by som sa radsej nic nepytal, pridu urcite individa a zdrbu ta.(medzi nich patrim aj ja dakedy)
No a nezdrbem ju ked je tu ta tema uz milion krat...sak pred tyzdnom tu bola dvakrat...A preco sa to pyta tu???Preco si nieco nenajde na nete a neprecita si o tom nieco???Normalny clovek by si o tom nieco precital a nevypytoval sa na takychto forach...
Niekto neviem hladat na nete nic. nevie chytit do ruk knihu. nevie sa spartnerom dohodnut ci by to nevyskusali. ono by im to dalo sksuenost keby to vyskusali. A preto sa pytaju na tomto fore. Vsak potom by toto forum bol zbytocne. a takto sa tu mozu niektori ludia uvolnit do pice a uz to mam aj ja zo seba dole to bremeno
Odkedy zrusili K-FUN tak to ide dole vodou.... Chceme naspat KFUN! potom sa zbavime takychto trapnych otazok. Sorry ak mas fakt 22, pred svadbou atd, ale aj tak staci google Ale podla poctu prihlaseni by som to skor tipol na nejaku 14, co vie ze by sme ju pravom zdrbali pod ciernu zem, tak vytovrila novy profil a dala to sem...
uz ma seriete. na kiu p...su teda fora ked sa tu clovek nemoze nic opytat? ci uz je to otazka od veci alebo aj celkom rozumna? co sem furt trepete ten google? sak sa nechcem rozpravat s monitorom ale s ludmi!
je to tak na hranici ale budis ... predstav si ten moment ked musis rozdiahnut rit aby mohlo vist hovno tak toto je to iste ibaze musis roztiahnut rit aby ti tam nieco voslo pre zaciatocnika mozno blba predstava ale zviknes si rovnako ako si si zvikla na prednu fazu pohlavneho styku
No chcem sa poďakovať Kaskovi. Nejde mi o presné pokyny, chcela som vedieť Váš názor na takýto typ sexu. Tí najmúdrejší sa hneď ukázali v pravom svetle. Žiadne skúsenosti vpodstate nemajú a nadávajú tým odvážnejším čo sa chcú niečo opýtať. Je jedno koľkokrát som bola prihlásená, fórum patrí každému.
PS: "Mirage a" rada by som vedela aký máš na to názor, nič rozumné si nenapísala, typický príklad nevyžitej žienky, bez kúsku inteligencie. Ty si určite prišla o panenstvo v 12-tich a hneď si vyskúšala celú kamasutru, je to smutné
Co je na tom, ze ma 22 a este neskusila anal a chce o tom vediet?Nie kazdy to ma za sebou uz v 13! Tu uz nikto neporadi, kazdy kazdeho zdrbava...aj ked je pravda, ze tu takato podobna diskusia uz bola ,tAk sa skus pozriet tam...ja ti bohuzial neporadim, ja to neskusala a zatial ani nemienim
ja spolu s priatelkou ho relativne casto praktizujeme - oproti klasickej sulozi je to podstatne citlivejsia zalezitost - treba byt opatrny - pouzivat dostatok lubrikacneho gelu. Samotne pocity z toho su velmi zaujimave - je to iny typ vzrusenia - podstatne je, aby z toho mali obaja partneri radost, inac to nema zmysel.
Suhasim s Tvojim postojom - v tejto zalezitosti nema zmysel nieco nahanat - vsak je mnozstvo inych prijemnych veci v intimnej oblasti, ktore mozete rozvijat a vychutnavat naplno.
Drobec...aj keby som prisla v 10 tak teba to nema co zaujimat to po prve..a po druhe nejsom dementna ako ty a ked nieco chcem vediet viem si o tom nieco najst...keby si nebola jebnuta tak by si zistila ze tu tato tema bola x-krat a precitala by si si to tam
Ty to asi nechceš pochopiť. Literatúru o tom som si už dávno prečítala, zaujímali ma názory normálnych ľudí. Si pravdepodobne zakomplexovaná osôbka,so slabým libidom,minimálnym IQ.Ak si myslíš,že si čaja,lebo ty si to vyskúšala v 13tich, si mimo.Môžeš sa hanbiť za takéto výroky.Byť tvojou mamou,dávno ľutujem,že sa mi narodilo sprosté decko
podla mna ide o to, ze to chce vyskusat, aky bude mat z toho pocit, ake to je oproti normalnemu sexu (teda nie, ze by bol tento nenormalny ako to bude prezivat...
Drobec ked si myslis ze ma to urazi tak sa myslis...len sa smejem na tom aka si naivna a sprosta ...by som povedala ze sa na teba nikdy nikto nechcel ani pozret a teraz si si nasla svojho prveho tak hned ho nutis od svatby aby od teba nezdrhol ...alebo ho podplacas
MIRAGE A:Tvoja inteligencia zodpoveda velkosti hovna vysrateho zajacom.A tvoj profil to vystizne doplnuje.Co ti ta baba spravila ze ju urazas?Co to krista do toho ake forum zalozila?Ked sa ti to nepaci tak naco sem vypisujes?To ta frajer malo vytrtkal ze tu takto vyvadzas?Ked sa ti to nepaci co sa tu drobec vypituje tak zmizni odtialto do riti a prestan sa spravat ako sliepka!
Diky Filippp3 a Gog22. Ale toto fórum nieje na to aby sme si nadávali. Nechajme to tak.Pre niekoho je to možno samozrejmosť.To neva. Ale diky,že ste sa ma zastali. Máte to u mňa
"Gog22" veď tieto disusie zakladá ten kto má problém,alebo len nejakú pre niekoho blbú otázku. JE to jedno. Každý si môže robiť čo chce. Keď vidím nejakú šibnutú diskusiu radšej tam nejdem, načo sa zbytočne vytočiť a pokaziť si deň?
myslim to uplne vazne a seriozne, ak chces napis mi ci uz mail alebo na icq a kludne mozeme pokecat, teoretickych vedomosti ohladom tohoto mam velmi vela takze rad ti pomozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Co chces vediet o anale? byvaju tam hovienka. A ak cez nieco ckusat tak rubligacny gel nie? ked ta to tak zaujima tak si najdi nieco podrobne radsej na google nie? cize www.google.sk a zadas tam anal. alebo ako na anal. a uz mas ako taku vyhru.
Ale just ako Rockstar napysal. tunak by som sa radsej nic nepytal, pridu urcite individa a zdrbu ta.(medzi nich patrim aj ja dakedy)
Drobec: neplanuj, kto taketo veci planuje, tak sa to vacsinou nepodari...sa pekne uvolni a pojde to samo...
» diskusie.wanda.atlas.sk/sex-a-intimnost...
» zena.centrum.sk/sex-a-vztahy/cl...
a okrem toho...
» birdz.sk/forum/forum.php...
» birdz.sk/forum/forum.php...
atd...
ooo a pokec si nechajte pre....
PS: "Mirage a" rada by som vedela aký máš na to názor, nič rozumné si nenapísala, typický príklad nevyžitej žienky, bez kúsku inteligencie. Ty si určite prišla o panenstvo v 12-tich a hneď si vyskúšala celú kamasutru, je to smutné
ja spolu s priatelkou ho relativne casto praktizujeme - oproti klasickej sulozi je to podstatne citlivejsia zalezitost - treba byt opatrny - pouzivat dostatok lubrikacneho gelu. Samotne pocity z toho su velmi zaujimave - je to iny typ vzrusenia - podstatne je, aby z toho mali obaja partneri radost, inac to nema zmysel.
Byt tvojim buducim tak sa radsej odstrelim ako mat s tebou svatbu
Drobec:ako vies, ze sa bude nudit? to si zadrela fajn kktinu
Mas perfektne prispevky. Kratke a vystizne...
1.Aky je priemerny vek ludi,ktory su tu zaregistrovaní?
2.Aka je doveryhodnost ich príspevkov?
3.Kolkokrat,uz spomínaná téma bola rozobratá?
4.Preco ta vela ludi posiela na google?
5.Este stale si myslis, ze tato diskusia mala zmysel a splnilo to ucel,ktory si chcela?
odpovede:
1.predpokladam tak 17/18.. vlastny odhad
2.Minimalna,kazdy hra svoju vlastnu hru za monitorom,nikdy nemas istotu,ze to ten clovek pise vazne.
3.Niekolko krat
4.Pretoze je to najjednoduchsii,najrychlejsii a pravdepodobne a najlepsi sposob ako sa dostat k potrebnym informaciam o veci,ktoré ta zaujimaju.
5.Dufam,ze uz si pochopila...
(34) mirage_a ..stale sa musim smiat
myslim to uplne vazne a seriozne, ak chces napis mi ci uz mail alebo na icq a kludne mozeme pokecat, teoretickych vedomosti ohladom tohoto mam velmi vela takze rad ti pomozem
(nepis mi prosim ta sem na birdz)