no, ma prist kamos, pozerat film..a sme sa dohodli, ze jeden vyberie on a jeden ja...lenze som akosi nepredpokladala,ze to bude az take tazke..chcem aby to bavilo aj jeho, cize asi daco trosku akcnejsie.. bo uplna romantika to pre nas neni...ale zaroven c
...da sa povedat, ze je to horrorovy eroticky film Je to o Batoricke a o zenach, ktore väzni, aby sa mala v com kupat a uzivat si s nimi V celom filme vystupuju len zeny (teda okrem kocisa a dvoch vojakov, ktory tam hrali asi 2 minuty , takze pre tvojho chalana to bude OK
Slnko seno jahod, par facek, erotika. Vak to su filmi aj zabava aj akcne scenky
alebo jak vitrhnut veleribie stolicku ale nie.
pekny film je aj troja. alebo Utrhnuti z retaze ale to je skor len akcne. alebo polibek draka. je vela filmov ale ... pekne su aj tie ceske filmy tam je velky vyber.
hh,je to o nicom film strasne nudne..vystupuju tam same lezby, a ani dej to nema, to mi len tak napadlo..takze neber to vazne a aj tak by ste to nepozerali, lebo ked pride, hned sa na teba vrhne
kedze nebudete vnimat film, ale seba, tak si aspon pustite nejaku komediu alebo ako bolo spominane nejaky horor
klub bitkárov? ma to napadlo bo som to pozerala a velmi sa mi to páčilo, to je také chalanské, skor akčný film a je tam zopar zaberov s erotickym nadychom, aj ked neviem..záleží na tom aký je to "kamoš".
mazzo preboha, ved ten gympel bola uplna sprostost...ako fakt sorry..ale horsie natoceny film som dlho nevidela..a to som ich v poslednej dobe videla hooodne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické
...da sa povedat, ze je to horrorovy eroticky film Je to o Batoricke a o zenach, ktore väzni, aby sa mala v com kupat a uzivat si s nimi V celom filme vystupuju len zeny (teda okrem kocisa a dvoch vojakov, ktory tam hrali asi 2 minuty , takze pre tvojho chalana to bude OK
alebo jak vitrhnut veleribie stolicku ale nie.
pekny film je aj troja. alebo Utrhnuti z retaze ale to je skor len akcne. alebo polibek draka. je vela filmov ale ... pekne su aj tie ceske filmy tam je velky vyber.
kedze nebudete vnimat film, ale seba, tak si aspon pustite nejaku komediu alebo ako bolo spominane nejaky horor
Každopádne dobrý film len začiatok trochu divný.
tu je o tom viac
» www.csfd.cz/film/2667-klub-...
mne sa lubil hitman ale to je asi moc akcne..ale tak..aj holka tam hra