Milé baby, milí chalani....chcem sa len tak zo zvedavosti opýtať, čo máte pri sexe najradšej, akú polohu majú rady dievčence a aku zase chlapci.....proste sa uvolnite a kecajte o tom Po názorových vymenach si všetci možeme porovnať rozdiely v tom ako t
Najradšej mam oralne uspokojovanie od chalana- sama ho však chlapcovi neurobim.A poloha? Tak určite každej babe vyhovuje tá najklasickejšia....ved komu sa chce na chalanovi 20minut hopsať????!!!
neda sa mi k tejto teme nevyjadrit. Dneska mame na obad masko a to je zabalene v omelete mnam a posibane syrom a k tomu zemiacky no kto by si nedal? A ako to mam najradsej? Tak vydlicka nakrajat a dat do ust. predsa to nenecham len tak na tanieri nie?
Janulienka2... ma pravdu. Ale len do znacnej miery. Najvyhovujucejsia je klasika, ale aj po stojacky to ma svoje caro... Ale zas na rozdiel od nej nebazirujem az tak orale... ale ja ho rada robim chalanovi...
Ked je chalan na mne...a este aj ked si jednu nohu prehodim cez jeho ruku, a potom ide az na dn jaaaaj ...a niekedy aj ked sa mi pritlaci na brucho, ze ho skratka citim na tele...
nazdar vsetci ... oblubena poloha ?? no vsetko okrem misionarskej nebavi ma 20 minut jazdit na babe ... mam rad ked sa to strieda a nohy na pleciach tiez mozem... a z ozadu ani nehvorim ... len musi byt daco poriadne coho sa chytit ... a 69 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov