ahojte čo si pomyslíte o kamarátke alebo o dievčati, o ktorom viete, že spáva so svojou kamarátkou ? (nie že by boli lesby ) páčilo by sa vám to alebo by sa vám zhnusila ? alebo je vám to jedno?
Ak je to dievča v tvojom veku, tak je to pravdepodobne ešte len tínedžerka hľadajúca svoju sexualitu...
A možno aj bisexuálka...who knows...neverím však, že každá žena disponuje takouto latentnou bisexualitou...
niekto má väčší sexuálny drive, niekto menší. friends with benefits sú dnes už bežná vec, prečo odsudzovať niečo, čo nikomu neškodí len za to, že "ja taký nie som"...
v prvom rade súhlas s @1 a dalej, ak by to bola moja najlepšia kamarátka a spala by s inou kamarátkou ale nehovorila mi podrobnosti asi by som si s toho nič nerobila, ale keby to bola moja vzdialenejšia kamarátka prišla by mi divná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
no a inak by som si o nej myslela ze je prinajlepsom divna
A možno aj bisexuálka...who knows...neverím však, že každá žena disponuje takouto latentnou bisexualitou...
Nah spáva s kým chce.
dokonca chodí aj k nim domov a ich rodičia o tom vedia