Chalani, z vašich sexuálnych skúseností, čo ste v živote zažili sa vám častejšie stalo, že ste mali problémy s erekciou (nešiel vám postaviť vôbec alebo počas sexu ste ju stále strácali) alebo s príliš rýchlym orgazmom (hneď ako ste ho dali dnu alebo po pár minútach už to na vás išlo a museli ste prerušovať prípadne ste sa hneď vystriekali)?
Ako moze mat niekto v roku 2016 este problemy s erekciou? tak vela prirodnych, chyrurgickych a kopa inych metod existuje. Ja som sice mal.. ze vraj na to je nejaka operacia ale do toho sa mi moc nechcelo a tak mi priatelka kupila /a teraz sa podrzte/ z vlastnej iniciativy: ZEREX ( » www.kuponyzdarma.sk/zerex-sk/)... . bol som kusok nahnevany ale akoze funguje to celkom ok takze uz sa nestazujem
@hexo Moze mat hocikto problem s erekciou. To neznamená za ked si das tabletku, tak ze to je akoze vyriesene. Ten problem je tam stale, len si ho zamaskoval... Precitaj si aspon nejake edukativne clanky: » www.erexan.sk/erekcia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov