Mam 16som panna, priateľa ešte nemám ale viem ,že raz to príde a príde aj SEXXXX. Baby povedzte, ako to pri tom vyzerá? Vsetky detaily, bolí to? no proste alll Dakujeeem =D
ked veris, ze raz to pride a ze pride aj sex tak sa nehaj prekvapit. vsetko po prvy krat boli aj laska. Aj skola (facky od rodicov potom si uz zvyknu, ze ich decko je ako oni). A nie som sice baba a neviem ako to pri tom vyzera ale predstavu musis mat
to sa neda konkretne opisat vsak to je indiviualne,,,
..nooa ci to boli??,,neviem mne kamoski vraveli ze to strasne bolelo po prvykrat ,,,noo ja som asi vynimka bola bo mna to bolelo len minimalne a ani ziadna krv nebola ako niektore baby vravia,,thak asi tak
Mrufti: akoze ked bude mat starsieho, tak sa nesklame? akoze mas na mysli vaicej skusenosti, ci jako? Bo vsak ak ju to ma boliet, tak ju to boliet tak ci tak bude...a tak je to so vsetkym,nie?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
..nooa ci to boli??,,neviem mne kamoski vraveli ze to strasne bolelo po prvykrat ,,,noo ja som asi vynimka bola bo mna to bolelo len minimalne a ani ziadna krv nebola ako niektore baby vravia,,thak asi tak