akoby vyzeral taky dom niekd edaleko kde nie je vela ludi, kam by ste chodili napriklad len na prazdniny? moj by bol obrovsky, mal by strasne vela tajn&ch uliciek, za kniznicou tajna komnata, mal by obrovske schodisko a bol by ako z rozpravky. a bol by ca
mame taky dom v turecku ale neni obrovsky a nanestastie som tam bola iba raz...bolo celkom fasa ..... ale kebyze mam opisat moj uplne vysnivany, tak je veelky, bud nejaky hrad alebo zamok..alebo nejaka moderna vila s bazenom ...a urcite by som tam chodila sama s kamoskami a kamosmi, zabavali by sme sa...vyskusali by sme vselijake adrenalinove sporty atd. ...alebo na nejakej jachte by sme sa plavili, to by bolo super
Nejaká obrovitánska starodávna vila, celá zariadená v starožitnom štýle na nejakom peknom romantikuš mieste v blízkosti mora, s obrovskou záhradou. Mala by obrovskú halu v ktorej by bola veľká knižnica.... a bola by na nejakom tichom a pokojnom mieste .
...alebo ja neviem...ja nechcem mat taky dom kam chodim kazdy rok pravidelne....to nie...ja by som chcela byt kazde prazdniny niekde inde....v uplne rozdielnych krajinach, spoznavat ich kultury ..popozerat pamiatky, uzit si...a tak..ale s tou jachtou to je dobre to nemenim...
hmmmm.. veeľky dom pri mori s krytím bazénom (keby bolo horšie počasie : P) so stajnou s konmi stačia mi 2 - 3 ... samozrejme aby tam bola upratovačka veď hádam to nebudem upratovať ja.. obrovská kuchyňa plnáá jedla... a proste všetko veľké a priestranne
letne sidlo na Sicilii prip niektorom inom ostrove v stredomori pricom by malo ist o vilku v style bungalow a malo byt na mieste s peknym vyhladom na more tj vyssie polozene..v garazi peky cabio na podvecerne jazdy...a v pristave pekna jachticka na party
zimne sidlo chata v svajciarskych horach plus nejaky LAND ROVER discovery 3
No tak ja by som chcela nejaký dom v peknej prírode pri velkom jazere...okolo by rástli všeljaké tie vodné rastliny ako pálky a tak...však to asi poznáte z tých romantických filmov rozamundy pilčerovej nieže by som ju pozerala,ale také domy sa mi páčia. A druhá možnosť je taká že by som mala malú vilku v Chorvátsku v Zadare...pri mori...slnko,šum mora,aach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
letne sidlo na Sicilii prip niektorom inom ostrove v stredomori pricom by malo ist o vilku v style bungalow a malo byt na mieste s peknym vyhladom na more tj vyssie polozene..v garazi peky cabio na podvecerne jazdy...a v pristave pekna jachticka na party
zimne sidlo chata v svajciarskych horach plus nejaky LAND ROVER discovery 3