Ľudia ako to, že nepoznáte Barneyho v tom prípade vám odporúčam seriál How I Met Your Mother beží to dokonca dlhšie ako Big Bang Theory a je to fakt super seriál
Neviem. Každý je super iným spôsobom. Barney svojou občasnou zlatosťou a poznámkami, a tým, že aj keď sa tak tvári nie je bezcitný kurevník...a Sheldon. Je Sheldon. Je tak strašne na zabitie až je tým cute...
to je blbé rozhodnúť sa, keď každý je haluzák v niečom inom... spoločné je len to, že sa na nich narehocem do nemoty....kebyže je otázka, v ktorej sa porovnávaju dvaja "nerdovia" alebo dvaja "sukničkári" tak skôr by sa dalo...ale zase tam oni dvaja nemajú konkurenciu tak to je zbytočné...takže celý tento komentár je zbytočný...sa idem skurovať radšej v svojej hlave
Himym na cele s barneym ide poslednymi 3 seriami do sraciek. Porovnavat jeho so sheldonom je podla mna odveci tbbt si vzdy drzi svoju vydlazdenu cesticku, dokonca by som povedal ze to ide postupne k lepsiemu, pricom himym stagnuje a uz mema to svoje caro ani humor. Co je skoda, pretoze som to mal rad
@trdelniiiq ono ked si vezmes, ze teraz ide 7. seria tak sa ani moc necudujem, ze to trosku zaostava za tymi prvymi co sa tyka kvality rovnako je na tom napriklad Two and a half men , mozno aj TBBT bude casom klesat, ale koniec koncov stale tu ostatnu tie genialne prve serie ktore si vzdy rada pozriem
@poninka Co ja viem. Bbt si podla mna zachova svoju liniu do konca. Aj taky frasier mal 11 serii a az do poslednej casti bol dobry. V himym poslednu dobu prilis moralizuju, hraju ludom na city a podobne. Vobec mi tam napriklad nesedi ten robinin indicky priatel, nesedela mi tam ani ta tedovi blondina, ktora chcela zachranit arcadium atd. Teraz su uplne niekde inde ako v pociatocnych seriach. Tak ale nech. Ja to aj tak pozeram len kvoli marshallovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
2. V pohode, dobrý herec.
Takže Sheldon a jeho Bazinga!
Vzdy a vsade
PENNY?
človek z neho nemôže.......Barney je.............nudááá......macho.....nudááá