Neskúsila a ani neskúsim. Nenávidím fajčiarov a všetko okolo toho.
A tiež som chcela napísať čo @1 , že sú trápne tie albumy (názov albumu: miesto+čas) plné fotiek, ako detičky sedia v kruhu ako v škôlke okolo toho a tvária sa, že to je významný kultúrny počin.
asi pred dvoma týždňami som si dal po pol roku a ešte raz predvčerom a bolo to celkom fajn(citrón pomaranč) ale už sa k tomu nevrátim ako kedysi...nieje to veľmi zdravé.
Ľudia a to si nemôžete tie jablká, marhule, mango, citróny, pomaranče, vanilka, kokos, melón a podobné veci kúpiť ako naozajstné jablká, marhule, mango, citróny, pomaranče, vanilka, kokos, melón a proste to zjesť?
Ovocie sa samozrejme dá kúpiť a aj zjesť. A aj si ho oní ľudia kupujú a jedia.
Ľuďom, ktorí fajčia napr. vodnú fajku, prirodzene nejde o zasýtenie, ale o niečo úplne iné. Byť v kruhu priateľov, zdieľať s nimi niečo, vykonávať akúsi dýchaciu činnosť, mať príjemnú vôňu vôkol seba a podobne.
@30 Ovocie sa dá JESŤ aj pre chuť a tiež sa dá jesť v kruhu priateľov, len to nikto nerobí, čo nechápem. A tieť nevidím dôvod, prečo si niekto dobrovoľne s radosťou privoláva rakovinu a všelijaké problémy a smrad, keď už spomínaš dýchaciu činnosť, pretože v tomto ohľade je to rovnako škodlivé ako cigarety (len do cigariet dávajú svinstvá, ktoré ešte aj spôsobujú závislosť).
Navyše presne to je pre mňa dôvod, že nechcem byť v kruhu (a dokonca doslova, ako v nejakom ústave) nejakých trápnych zhulencov. A už vôbec nie zdieľať s nimi mononukleózu, žltačku a podobné veci. Fuj a smrad.
@perkele to rozhodne! pripadne ako leziem pod tu...tu....no to kde sme sedeli a kde som sa potom plazila dole lebo mi tam jebli okuliare a este napiseme ze to som z toho bola tak mimo ze som nevedela co robim! doriti malo sme cool musime zabrat =/
nejako ju nevyhľadávam, ale keď už som v partii kde je vodnica, tak neodmietnem... najradšej mam kivi... ale naposledy sme mali redbull, to bola šupa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a neskusala som a verim ze pri tom ostanem kedze sa mi to hnusi, aj ked je to ohromne "cool" mat vsade fotky kde ludia vyfukuju tu onu z vodnej..
bleeeee
ale k veci, inak nie... ani nechcem!!!
A tiež som chcela napísať čo @1 , že sú trápne tie albumy (názov albumu: miesto+čas) plné fotiek, ako detičky sedia v kruhu ako v škôlke okolo toho a tvária sa, že to je významný kultúrny počin.
Ovocná najmä, ale nebránim sa vanilke a kokosu.
Mám rada len neovocné - kapučíno, vanilka, škorica a pod.
a k tomu víno, ani neviem prečo, taký zvyk. Ale aj v čajovni je fajn(e draho).
Ovocie sa samozrejme dá kúpiť a aj zjesť. A aj si ho oní ľudia kupujú a jedia.
Ľuďom, ktorí fajčia napr. vodnú fajku, prirodzene nejde o zasýtenie, ale o niečo úplne iné. Byť v kruhu priateľov, zdieľať s nimi niečo, vykonávať akúsi dýchaciu činnosť, mať príjemnú vôňu vôkol seba a podobne.
+ Znova spomeniem najmä príspevky: @1 @6 @24
neviem, ale keď fajku..tak fajku..a nie vodnú!