hmm co si myslite o shounen-ai a yaoi??? jua to mam moc rada jeden z mojich oblubenych zanrov strasne pekne je junjou romantica aj kirepapa a no gravitation hehe jedno z naju a mno aj hard yaoi sa da pozret ne???
hmm mno hej to aj ja mam rada ale akoze ja som fakt vela napozerala a mne sa shounen ai strasne zapacilo mno a vela zalezi aj na grafike a aky to k,a dej
fakt nechapem, co na tom je...ale zistila som, ze to vacsinou pozeravaju baby,co nemaju chalanov...inak nic proti, dokonca som aj jedno videla,ale na take veci jednoducho nie som
aaa este jedna vec, shonen ai nemusi nutne znamenat lasku medzi chalanmi, moze to byt aj silne priatelstvo, a to je rozdiel, taky yami no matsuei sa mi pacil
ja si to rada pozriem a myslim, ze som normalna...v japonsku to inac ide na dracku...
a co sa tyka konkretnych, "yami no matsuei" je pekne, ale nemusim(dopozerala som do polovice, a potom som si dakde precitala ze sa to nekonci dobre...), viac sa mi pacilo "no money" alebo "haru wo daiteita"(co je vraj paralela ku yami no matsuei)
mno akoze ja som pozerala shounen ai aj ked som mala chalana a to pol roka takze silno nesuhlasim poznam plno bab ktore maju chalana a je to skvely a vazny vztah a pozeraju shounen- ai ..... a ano shounen ai vlastne nie je laska medzi nimi za kazdu cenu ale yaoi uz ano a mne sa tez necelo doopozerat yamino matsuei ma to nejak nechytilo mne osobne sa najviac pacilo junjou romantica a kirepapa
Yaoi je môj život celú izbu mám tým oblepenú a videla som pravdepodobne úplne všetko NAJ je Junjou romantica, Sekaiichi Hatsukoi (aj keď niektorí hovoria, že Sekaiichi iba opakuje po Junjou), Ikoku Iroku Romantan, ale hlavne Maiden Rose Hard yaoi si pozriem tiež rada, ale tak...odtiaľ-potiaľ...Pri Boku no Pico mi pričlo normálne zle a mám panický strach zo zmrzliny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ked som tam bol tak mi tam vselijake picoviny splietali
a co sa tyka konkretnych, "yami no matsuei" je pekne, ale nemusim(dopozerala som do polovice, a potom som si dakde precitala ze sa to nekonci dobre...), viac sa mi pacilo "no money" alebo "haru wo daiteita"(co je vraj paralela ku yami no matsuei)
a ted na tom letiiim