Ahojte. Mám niekoľko svojich videí s ktorými by som sa rád pochválil a dúfam, že sa podelíte i ostatný Venujem sa Freerunningu už niekoľko rokov, ale i trickingu. Kvázi pouličná akrobacia
to prve video je uplna pecka mam jedneho kamarata co tiez take veci vedel fakt dobre sa nato diva ale ten bohuzial mal velku smolu.. chcela by som vediet aspon salto inak jak len do vody
@woolf 4 roky parkour a 3 street workout , ukážku nemám ... čo sa týka flipoch, nie som na tom tak dobre ako ty , viem iba front a backflip, zvyšok sme sa nemali kde naučiť, kedže trénujeme iba vonku a na to nemám moc odvahu , ale zas vo vaultoch som celkom dobrý
@woolf okrem parkouru apod.. sa venoval aj snowboardingu a to tak že sutažil a vyhraval..ale mal autonehodu(nebola to jeho chyba)..skoro ochrnul a už nikdy nemoze robit to co ho bavilo a v čom bol dobry..
@r4ptor Super, ja som s parkourom nikdy nezačal. Bol pre mňa viac atraktívny freerun a v posledných rokoch tricking. Venujem sa tomu už 9. rokov, takže to už je nejaký ten čas Ale obdivujem ľudí čo sa mu venujú naplno, no bohužiaľ na slovensku nieje taká architektúra na také huge veci Len tak ďalej.
Tu je môj showreel 2013, ak chceš mrkni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nevenujem sa ničomu, ale chcem začať s pole dance. Videá našťastie nemám žiadne.
Peacexp: Prečo mal smolu ?
@woolf fajn videá, chválim
Tu je môj showreel 2013, ak chceš mrkni
A ja som nemehielko, nič neviem poriadne a do všetkého sa aj tak pchám
a ja sa ničomu nevenujem, tak sem nemám čiim prispieť