Vacsina z nas si povedala, ze sa na to uz pozerat nebude, no zo zvedavosti asi aj ano. Tie a ti, ktorych vyhodili o tom vedia viac, nez my cez obrazovku, no aj tak sa da vytvotit si o celej sutazi svoj nazor.
Mna osobne to netápi, už žiadna suprstár sa nevyrovná tej 1vej, akurát sa na slovenskej scéne ukáže viac nových hviezdičiek z ktorých prerazí možno len víťaz...a možno ani on nie
ta markizacka superstar je riaaadna blbost..katastrofa booze som to pocuvala z obyvacky a jediny svetly moment bol s takym typkom kt. najvacsi zivotny uspech bol ze uz mal sex..laco nemal chybu... inak to bolo vsetko straaasne... take hmm bulvarne aaa take americke..bleeee...proste o nicom.... dalsiu nedelu si radsej daky dobry filmik pozriem
no co ja viem...ja osobne ked sa nudim ta sa aj celkom z chuti zasmejem nad hlupostou (presnejsie nahluchlostou) niektorych ludi...ale zeby som uz v tom finale hlasovala nehrozi ale na nedelnajsie nudne vecery sa to da...
To zlozenie poroty by ani nemuselo byt take, ake je. A ani by tam nemuseli byt tvare, ktore pozname z obrazovky. Keby som to robil ja, dal by som tam hudobnych kritikov. Aj to su odbornici a mozno lepsi, nez ked ich tvare je vidiet v mediach.
M. Berky vypadol a viacerych to prekvapilo, no mna az tak nie, pretoze si myslim ze napr. piesen o lodi, ktora sa plavi do neznama bola pre jeho hlas trochu vysoko.
Mozno by stacilo, keby mu ju transponovali trosku nizsie.
Dnes /v sobotu/ je repriza, tak si to mozete vypocut. Okolo 11:00.
Zajtra t.j. v nedelu budu spievat piesne M. Zbirku.
Je pravda, ze pre neho v poslednom kole nespieval dobre, no M. Palonder povedal, ze on este mutuje / meni sa mu hlas z chlapca na chlapa / a preto nieco nezaspieva dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
stale sa na tom nasmejem...
» www.youtube.com/results?search_...
Ja si myslim, ze VYSMIATA NATALIA sa dostane do absolutneho finale.
Alex vypadla pravom. Original piesne, ktoru spievala dobre poznam, takze hned som tipoval jej vypadnutie.
Vacsina sutaziacich spievala tak, ze az kricali.
Iba NATALIA bola prirodzena a este ten s copom.
Uz som zvedavy, ze ktoze to dnes vypadne.
V NEDELU zaspievali nejako slabo ... :-I
S tym copom je ROBERT SIMKO.
Natalia Hatalova je uz vonku, ale spieva aj tak dobre. A ALEX ZELEZNIKOVA spolu s ROBOM SIMKOM tiez spieva dobre v spolocnej piesni finalistov.
Michal Chrenko dobre spieval, no skoda ze vypadol.
Nechajme sa prekvapit. Mozno po vyjadreni Tomasa Kraka budeme obdivovat jeho hudobne nadanie a dovod jeho ucasti v tejto "SHOW" pochopime lepsie.
M. Berky vypadol a viacerych to prekvapilo, no mna az tak nie, pretoze si myslim ze napr. piesen o lodi, ktora sa plavi do neznama bola pre jeho hlas trochu vysoko.
Mozno by stacilo, keby mu ju transponovali trosku nizsie.
Dnes /v sobotu/ je repriza, tak si to mozete vypocut. Okolo 11:00.
Zajtra t.j. v nedelu budu spievat piesne M. Zbirku.
To sa tomu az tak velmi tesis?
Je pravda, ze pre neho v poslednom kole nespieval dobre, no M. Palonder povedal, ze on este mutuje / meni sa mu hlas z chlapca na chlapa / a preto nieco nezaspieva dobre.
Niekto z tych troch bude SUPERSTAR ...
V NEDELU uz boli vsetci unaveni a tak aj zaspievali ...
A je rozhodnute. Vitazka dostala najviac SMS-iek.