Som ale moja alergologička nebola za 8 rokov schopná zistiť mi na čo. Mala som obdobie kedy som poriadne nemohla ani dýchať... a odkedy som prestala brať lieky a inhalátory mám problémy možno 1-2 mesiace v roku a aj to len nádchu...
mam astmu, alegii plnu rit, beriem tabletky (no, ak mam by urpimna uz druhy mesiac zabudam si dava furt a zlepsilo sa to ale furt to nie je OK.. a vplyv na moj zivot to ma
mám astmu už od 8mich rokoch a nijak to neovplyvňuje môj život. a astmatický záchvat som naposledy mala v máji, to vtedy začínala sezóna a ja som nemala lieky.
na mlieko, vajcia...ale kedze tieto veci obsahuju vela proteinov, tak posledne 2 roky schvalne skoro kazde rano 5 vajec , 3x denne mlieko... ale uz som mlieko vymenil za cistu vodu
ta ja neviem ale vkuse mam nadchu ale v rodine nic nemame ale raz som bezal bezal a zrazu strom vtedy som si ho zlomil a nic sme stym nerobili lebo som otom nevedel ze je zlomeny potom ma nahanal nahanal a zrazu tlusta baba musim povedat ze ten strom bol lepsi ma od tej babi odhodilo do steny to fakt ze ked dakto povie ze stena ti da druhu ta nevie ocom hovori....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
všetko zelené mi robí zle na dýchanie a pokožku..
lieky beriem tiež..