@courtneylovegrunge plne beriem na vedomie, len mám pocit že každé forum tuto je diskusia či už rozumná alebo nie, preto sa tu dajú písať komenty. Apropo k ankete, nájdu sa aj takí čo to považujú za dostatočný problém k debate (viď. asi 35 komentov tuto hore)
@billyjoe túto anketu som založila aby som si spravila takú menšiu ,,štatistiku" ako sú na tom birdzáci a je v poriadku a to človek zoberie s humorom a nemám dokonca nič ani proti tomu ak tu ľudia medzi sebou diskutujú, ja len reagujem na tvoju otázku že či je tu nejaký ,,problém"
@courtneylovegrunge ten "problem" som tam napisal len preto keby sa vyskytli nejake mudre hlavy, co by si z toho robili prcu, alebo s tym fakt mali nejaky problem, lebo co pozeram na forum tak kazdy tu je najvacsi cavo co uz vsetko zazil. Ale ok, beriem vsetko s5 a na vedomie s tym ze si vsetko robila s dobrym umyslom a ak som ta niecim poburil ci urazil/vyprovokoval, tak sa hlboko ospravedlnujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@kamo297 neboj, nie si sám
@pesadilla ta sa môžeš šetriť do svadby
ha, ha, ha
@kitty7 no ty isto
diplomat a
@14 !!! takmer kazdy
znamením som panna :-S