podľa mňa je to tá najnechutnejšia vec na svete.. to radšej zjem špenátovú polievku..:-! a to ani nespomínam že ten smrad sa nedá vydržať... chvalabohu za zákon ktorý zakazuje v reštauráciach fajčiť.. VĎAKA BOHU...
@flascha bla bla bla?? dúfam že všade bude zákaz fajčiť alebo to že tí čo fajčia dostanú rakovinu tak im treba.. teraz si napíš zase bla bla bla.. keď ti to pomôže....
@lachance fajcenie je kazdeho osobna vec... nefajciarov tiez neodcudzuju za to ze su nefajciarmi... nicime si vlastne zdravie... tiez nezijete 100%tne zdravo... A tiez neprajem nikomu nejaku smrtelnu chorobu(rakovina) kvoli jeho vyberu... tak pozor na slova
@lachance kazdy ma pravo na svoj nazor a ja som ho vyjadrila v tom "bla bla bla" .. tieto emocie vo mne tvoj koment vyvolal, prepac ... No vyznelo to inak v predchadzajucom komente.. priam to na mna zaposobilo, ze nam rakovinu prajes ... Ale ok, ja narozdiel od teba NAOZAJ neprajem nic zle
@flasch ja tiež nič neprajem..a preto som napísala ten prvý koment taký ..lebo ma už fakt nebaví vdychovať to svinstvo keď sedím niekde v podniku.. dobre že sa nezadusím.. keďže na mňa ten dym pôsobí tak že nemôžem zastaviť kašeľ...
Nejsom fajcarka ale ked sa nastvem na mamu taq utecem z domu a hulim ako komin ale to su len moje psycho nalady teraz je to o dost castejsie ako kedisi... ale strale niesom fajciarka :
omg...tak či tak zomrieme...a každého jeho vec, či si ničí zdravie...jeho chyba...ja som pasívny fajčiar iba..kedže sa vyskitujem medzi fajČiarmi, čo je inak horšie a tak či tak budem mať za pár rokov na nič pľúca, keďže v meste je vo vzducu viac svinstva než v tej cigarete...ja už vlastne na nič pľúca mám(ďakujem za to svojim lekárom)
ty kokos, 90,5% hlasovalo za Nie ? čakal som, že to bude tak 50-50 alebo nanajvýš 60-40 pre nefajčiarov a ono takto... inak pridávam sa k tej väčšine, cigaretu som držal v živote asi dvakrát a z toho raz naopak
jaaa som fajcila.. ked som bola mlada sprosta a potrebovala soom niekomu nieco dokazat.. (uz si nemapatam co to presne bolo) a taak prilezitostne tu neni ...
ale uz od leta som nefajcila vobec.. tak asi nie
JA som momentalne cisty nefajcia,fajcil som len v decembri lebo som nedokazal pochopit co na tom vidia ostatny,tak mali pokus to bol...a zistil som ze je to dobra vec ohladom ked sa chce clovek ukludnit ale koli zdraviu a aj koli tomu ze to zere vela penazi sa to neoplati.TAk sa zobudte!!!!! Fajcenie je hnus
som fajciar a co? komenty typu lizem popolnik a dych blee su hlupe. predsa je tolko veci co moze tomuto zabranit.. a ako povedal jeden moj kamos, ked niekoho lubim mam sa ho vzdat kvoli dymu? dalej, tak ako si fajciari "nicia" zivot cigaretami tak isto aj nefajciari inymi srackami si nicia zivot. vsetko vas zabija a tento "detail" akymi su cigy je zanedbatelny
s výsledkami to vyzerá priaznivo toľok nefajčiarov len prečo potom všade kde prídem sa fajčí dobreže nie pri každom druhom stole??? a to nechodím len po krčmách...to myslím všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
už len shishu
Inak dýcham iba ten dym...ktorý je ešte horší...
Z toho vyplýva, že nefajčím (nikomu)
ale uz od leta som nefajcila vobec.. tak asi nie
ja niesom, je to otras...
ja, narozdiel od vas, aspon viem na co umriem