som práve abstinujúci fajčiar ... uvidíme, ako dlho mi to vydrží ... zatiaľ bez celej cigy ... s občasnými jednodňovými jedno-dvojpoťahmi tak 2-3týždne či koľko
Nie som a som na to aj hrdá aj keď už som porušila to svoje že nikdy si ani len nepotiahnem, ale musela som vyskúšať niečo čo mi nevoní, nepriťahuje ma a vobec nechápem ako vydychovanie a vdychovanie nejakého hnusného dymu može niekomu chutiť a aj tak ! ani potom mi to nezachutilo a nezachutí, to viem
Áno som a nehanbým sa za to. Ľudia totiž nie su schopní nemať aspoň jeden zlozvyk. Človek bez zlozvyku totiž neexistuje. Tolerujeme aj horšie zlozvyky. A na námietku, že budem krátko žiť, že si ničím zdravie, že to ide do peňazí atď...poviem: dlho žiť nechcem, zdravie mi níčí stres, neušetrím...
Nie a nykdy fajcit nebudem. vsetky moje spoluziacky okrem jednej fajcia a na kazdej toje citit a jemi z toho zle blee môzu sa vonavkovat kolko chcu aj tak ten pach neprekriju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a ano som !!!
@torpedo08 cigánia až sa hory zelenajú, myslia si že sú v škole!!..
A nebolo by bývalo lepšie spraviť to ako anketu? Takto sa v tom bude určite veľmi prehľadne orientovať so všetkými tými áno a nie
áno
občas
mňau
-.-
mňau
@bejak nwm je to divne na tomto birdzi , akoby tu ani neboli obycajny ludia
mňau