hmm tazka otazka. no som vychovavana v krestanskej rodine, mam aj iste kretanske zasady ktorych sa drzim, ale na druhej strane su aj take ktore nedodrziavam a mala by som, a moj postoj k Bohu nie je prave taky ako by mal byt.....takze ako mam zahlasovat?
mam krst a prijmanie ale tak ja za to nemozem som bol decko podla mna moznost ano by mali oznacit len veriaci co maju krst aspon lebo inak by sme boli skoro seci krestania kazdeho nas skoro aspon pokrstili ... neverim v jeziska a podobne verim v nieco nadpozemske ale neviem v co
@leftbehind Zle som sa vyjadrila, prepáč. Neverím cirkvi. Neverím kňazom,farárom,pápežom a pod. Pretože nemám pocit, že to čo robia, robia pre "Ježiša" alebo ľudí, ktorí to potrebujú. A dosť ma ovplyvnili aj kresťania, ktorí sa mi za každú cenu snažili vieru nanútiť. Ježiš nás vykúpil,dal nám slobodu. Tak prečo sme z ich strany stále tak ovplyvňovaný?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chcel si napísať *k Bohu