no uz len aby sa horsie nestalo akoze trapas to je, ale v 99% spolocnosti kde sa zdrziavam v domacom prostredi (kde vidno ponozky), tak su taki ludia, ktori su normalni a pochopia to s usmevom cize na to vzdy radsej vtipne upozornim, lebo nic mi nepride trapnejsie, nez to lamersky maskovat vsetci sa pobavime a ideme dalej.
jedine keby sa mi to stalo napriklad u svokrovcov, hah to by bolo celkom fo-pa ale asi by som svokre na tajnasa posepla, ze stalo sa to a dala by si mi prosim nahradne ponozky?
ja proste neznasam, ked sa zo somarin robi peklo
vzľadom k tomu, že ja a papuče nie sme dobrí kamoši a doma ich využívam málo a 90% povrchu môjho bytu je plávajúca alebo dlaždice, a nie koberce, vďaka tomu tú dieru ucítim skôr než sa niekam vyberiem.
Mne sa to stalo na rande, tak som sa ponáhľala, že som schytila hocičo len nech mám ponožky v teniskách a neočakávane sme sa presunuli k nemu domov bolo to vtipné
v prvom rade hľadám zmysel zmyslu. ked to nájdem na podlahe, adekvátne zareagujem a budem sa pýtať, či má zmysel ostať tam, keď chcem odísť, alebo má zmysel odísť, keď chcem ostať. napokon vstanem, ale zistím, že chcem ostať. pozriem na deravú ponožku a poviem si, že je predsa len lepšie riešiť neriešiteľné a zároveň neriešiť riešiteľné. čiže ihlu s niťou považujem za riešiteľné, ale ju odmietnem, teda neriešim riešiteľné. asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jedine keby sa mi to stalo napriklad u svokrovcov, hah to by bolo celkom fo-pa ale asi by som svokre na tajnasa posepla, ze stalo sa to a dala by si mi prosim nahradne ponozky?
ja proste neznasam, ked sa zo somarin robi peklo