doma som veľmi chodenie do kostola nemala rada, ale tu v Kanade sa mi to páči. je to také krajšie. na slovenských omšiach sa skoro všetci navzájom poznajú a je to aj dobrá príležitosť stretnúť sa s novými ľuďmi. odohráva sa to v takej rodinnej atmosfére
Chodím na kresťanskú školu takže sa sem tam prihodí, že ideme do kostola alebo do kaplnky, ktorú máme v škole. Ale to nie je veľa krát. A pobožná nie som, vôbec.
som veriaca.. chodim do kostola preto lebo chcem a kedy chcem. nikto ma nemusi nutit ani nahanat. mam dost rokov na to aby som vedela v co (koho) verim
Nie som nabozny , nedodrzujem vsetky zasady etiky , ale tie ktore ohlasujem, obhajujem a teda s nimi suhlasim aj dodrziavam a zlo nepacham...... nedodrziavam len tie, ktore povazujem za nezmyselne
Cest , laska, priatelstvo, pochopenie, empatia, sucit, napomocnost a vypocutie su mojim nabozenstvom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
+ nie som anjeli.. chybim ako kazdy iny clovek
@26 su tu aj trapnejsie
Cest , laska, priatelstvo, pochopenie, empatia, sucit, napomocnost a vypocutie su mojim nabozenstvom.