my to našťastie v triede nemáme rozdelené na elitu a socky a nemáme najobľúbenejších ani najneobľúbenejších. síce máme 2 či 3 baby čo sa pokladajú za tú elitu ale tie môžem osrať!
Po hlave si skákať nenechám - no srande neodolám - rozprávať sa dokážem s každým s triedy - vždy sa nájde nejaká téma - nemyslím si že by sme mali v triede niekoho najobľúbenejšieho - aspoň ja som o tom ešte neuvažoval...
@13 Tiež som nikdy nepatrila medzi obľúbených, ale málokedy sedávam dlhodobo doma... Takže v tom to asi nebude (Navyše, ja viem že reálny život je dôležitejší, ale minimálne internetovo patríš medzi najobľúbenejších )
u nás nie je nejaký najobľúbenejší, ale myslím že patrím medzi tých obľúbených , minimálne som s každým väčšia alebo menšia kamarátka. treba byť vtipný, ukecaný extrovert, nemať žiadne príliš vyhranené názory a nevyhľadávať hádky
Najobľúbenejší asi nie, ale myslím že patrím medzi obľúbených.... teda aspoň nemám v triede niekoho s kým sa nezdravím, alebo neznášam... pokecám s každým a som za každú srandu, ale niektorý profáci tieto vlastnosti moc radi nemajú a tak to potom vyzerá aj v triednej knihe
mi to nemame rozdelene a nemozem povedat ze som oblubeny no aj ekd to nemame rozdele na looserov a elitu mame to na take skupiny ktore sa medzi sebou bavia ..a ja sa bavim z kymkolvek o barcom ale oblubeny niesom to nie iba sa snazim nebyt obmedzeny na istu skupinu ludi .....no newem ci je toto k teme
ako? prečo?...ja nwm možno je o tým ako sa k druhým správam neposudzujem ich podla obalu..ale podla toho aký sú vnútri...ako to robím normálne som sama sebou a ak je niekto nový tak sa s nm okamžite idem skamarátit šak co ne?? ...včil došél do školy new chalan taký jebaví
Ani nie, ja som bol v takej peknej škatuľke toho, čo sa musí vždy ozvať, či už ironickou poznámkou, alebo nemiestnou filozofickou otázkou v očiach spolužiakov aj profesorov
Nebola som, nie som a nechystám sa byť.Pre mňa je to druh urážky.
Ale ak chceš tip: buď hyperaktívna, komunikatívna, neustále vtipkuj (v duchu hesla čím blbšie, tým lepšie), nemaj menšinové názory (a ani tie väčšinové nedávaj pričasto najavo), organizuj, maj ku všetkému pripomienky, snaž sa ulahodiť väčšine.Podľa možnosti buď krásna, bohatá, mladistvá alkoholička, kurva už na pohľad a maj pre každého nacvičené chápavé slovo.
Som človek čo sa snaží s každým vychádzať pokiaľ to ide (nepretvarujem sa, ale proste pokiaľ mi daný človek vyslovene nejako "nenarušil môj pokoj", tak sa k nemu správam slušne, priateľsky, s úsmevom a pod. lebo nemám dôvod konať inak), ale v obľúbenosti som bola vždy skôr niekde naspodku rebríčka - teda väčšina ľudí ani nejako neregistrovala moju prítomnosť a vyskytli sa aj takí, ktorým som prekážala už len svojou prítomnosťou...
nesom a je mi to jedno. som za kazdu srandu v triede. napr. dnes sa triedny pytal, ze kto bude zbierat peniaze na koncert.ja sa postavil a vykrikol, ze zbieram zelezo a kazdy rehot dokonca aj triedny.kurwa mne to doslo az potom co sa rehotali vsetci spoluziaci
ja nie som oblubeny vobec... ako ked cem tak mozem pokecat s kazdym ale nikto zrovna zeby vyhladaval to byt so mnou ta to nie... proste loozer jak nvmco
Na take nieco navod neexistuje. Ludia ta bud maju radi alebo nie. V oboch pripadoch je to kvoli tomu aky si. Cize ak ta nemaju radi doteraz, tak jediny sposob je zmenit sa. Ale to sa oplati jedine ak sa chces zmenit kvoli sebe a nie kvoli inym. Ale existuju aj lepsie veci ako byt oblubeny a to je byt respektovany.
Nerespektovanym sa tiez mozes stat v dvoch pripadoch. Bud si absolutny looser alebo si v niecom lepsi nez vsetci ostatní.
Pre mna najlepsia, ale zaroven najzlozitejsia cesta je ist si za svojim, nemenit sa kvoli inym, nebyt jeden zo stada, snazit sa co najviac priblizit k dokonalosti. Neznasam stadove typy.
nie som najoblubenejsia v triede.. ALE rada sa s kazdym porozpravam a nie som zamerana LEn na niekoho.jasne mam tam svojich ludi ale nevyckenujem druhych..aj ked ich mam menej rada.. aaaa este davam opisovat ulohy VED ONI MA LUBIAAA no tak vtedy som za velmi oblubena....aaa..prehanam co uz
Neviem či som, ale keď hovorím tak ma počuvaju, a dosť často keď zaznie, kto by sa o to postaral že to bude,, tak všetci že JA ,, ale neviem či je to obľubenosť ,, ale pozná ma na chodbe dosť veľa ľudí ,,, to tým vystrájaním ,, - stretnem kamarata a tam 200 ludi a začnem ahoj mojko a každý kuka a zrazu sa objímem s chalanom ,, každý ide oči vypúli ,, a otázka ,, oni sú buzeranti ... Niektoré baby si obhriznu pery to som si všimol ,, a poznám dve baby, čo sa im proste fest páči keď sa dvaja chalani bozkavaju / ale to je ble...
A návod ako sa dá stáť obľúbeným ? Nestať v tieni chodby, a vtriede určite nie v zadu, dosť často otvoriť usta, sem tam pár kamaratkam, alebo chalanom niečo pochvaliť, trochu si vymyšlať ... ale to musiš mať v sebe. Ale asi u dievčat to je iné to by treba asi radu od nejakej obľubenej baby
všetci sa mi smejú že som iný ja sa všetkým smejem že sú rovnaký asi preto nemám moc kamošov ale ja hovorím vždy je lepšie menej a kvalitne ako viac a o ničom som proste sám sebou a pred nikým si nemusím nič dokazovať a navyše som aj samotárskej povahy takže si na všetko vystačím aj sám.
PS: ak ste to nepochopili tak asi preto nie som veľmi obľúbený takže neviem čo robiť ak chcete byť ale asi nie to čo ja Všimol som si že vtipný ľudia sú obľúbený tak sa naučte zo 400 vtipov a určite možno budete-neskúšal som
PPS: Všetci o mne hovoria že som flegmatik ale mne je to jedno
teda neviem, či je to tak všade, ale z vlastnej skúsenosti hovorím, že tí najobľúbenejší sú zväčša z nadmerne dobre situovaných rodín, pijani najhrubšieho zrna, flákači a intriganti s nemiestnym zmyslom pre humor - tomu rozumej sklon k šikane, alebo zabávanie sa na účet niekoho iného...
staci ked pravidelne robim zo seba dementa...pri odpovedi robim trapoviny..a neviem preco ale spoluzakom sa to lubi ...ale ja to nerobim kvoli oblubenosti..ale kvoli mojej šialenosti...
nie,nie som oblubena,pretoze som ina ako ostatni, nie som mile usmievave slniecko ktore dava odpisovat poznamky spoluziakom ktori sa boli v dany den najebat...a hlavne chalani ma nemaju radi lebo sa ako jedina nesmejem na ich priblblych vtipoch...ale mam v triede par velmi dobrych kamosiek.To mi staci.
nechci byt oblubena,je to fake a stoji to zahovno.Stavas sa tou,ktoru chcu mat z teba ini.
boze dalsia 14ka som nevdel,ze v triedach existuju nejake oblubene "hviezdicky" ..nam nic taketo profaci nezaviedli sry =P mozno som v skole oblubeny kvoli hlaskam ..mozno ma prave kvoli nim niekto nema rad..nezistujem .. ale urcite nepatrim k nejakym "looserskym spodinam" jak to casto pocujem nazyvat myslim,ze som viac menej oblubeny ..fuu..howgh,domluvil sem
a ten "klucik" k "oblubenosti" by mal byt viac menej humor ..snaz sa byt v pohode,nerypat do slabsich,nerobit zo seba frajera/kurvu a mal/a by si vychadzat s kazdym
nemôžem povedať,že som najobľúbenejšia v triede..ale dá sa so mnou normálne pokecať..tak asi preto ma majú všetci radi ale nie..ale s nikým niesom za zlé..akurát s takými ľuďmi, s ktorými sa nemám o čom baviť..s takými sa nerozprávam..načo skrátka sranda je všade kde som ja... takže všetko je o humore a nehraj sa na namakaného,nagelovaného,coolového športovca..teda..ty si baba..tak sa nehraj na kurvičku v minisukničke a výstrihom pod kolená,ktorá kAzDy PatečEq ChOdI Do BarU a StrashNe sa RozyebQa..buď sama sebou
Zapamataj si jednu vec - to, ci si oblubena, nezavisi len od toho, aka si ty. Zavisi to aj od toho, aki su ostatni ludia v danom kolektive, aj od toho, kto ta ma rad a kto nie (za aku autoritu je napr. povazovany clovek, ktory ta v kolektive najviac neznasa alebo naopak ma rad), od roznych intrig a predovsetkym (od coho zalezi vlastne aj vsetko ostatne) - od NAHODY. Sam som zazil, ze v niektorych kolektivoch som bol za najvacsieho luzra, pricom inokedy som bol jednym z najoblubenejsich.
Dospel som teda k poznaniu, ze v zivote nejde o to, byt oblubenym. Omnoho dolezitejsie je mat zopar priatelov, s ktorymi mas realne vztahy, nez milion "priatelov", ktori ta loobQaju, zvlast ked su opiti. Takze moja rada - zmen si svoje priority a nebude ta tak jebat, ze nie si oblubena. Dokonca si myslim, ze ked sa o to prestanes snazit, po istom case si uvedomis, ze vlastne uz relativne oblubena mozno aj si...
@psycholilithka presne si to vystihla ti co maju znamosti a dostanu sa na skolu lebo im to mily bohaty tatik vybavi, vsetko maju jak na podnose a aby nebola celkom nuda sem tam alebo vkuse si robit zarty z niekoho kto ma narozdiel od noch aj trochu rozum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
bože, my sme tak super
Ono sa aj dá spraviť diskusia bez nadpisu? Kewl, asi nebolo počítané s tým že ho niekto nedá, ani ja by som s tým nepočítal
u nas nemame najoblubenejsieho, ale mame najoblubenejsich a myslim ze medzi nich patrim, to sa nechvalim, len odpovedam na otazku
A mne sa tá škatuľka ozaj páčila
Ale ak chceš tip: buď hyperaktívna, komunikatívna, neustále vtipkuj (v duchu hesla čím blbšie, tým lepšie), nemaj menšinové názory (a ani tie väčšinové nedávaj pričasto najavo), organizuj, maj ku všetkému pripomienky, snaž sa ulahodiť väčšine.Podľa možnosti buď krásna, bohatá, mladistvá alkoholička, kurva už na pohľad a maj pre každého nacvičené chápavé slovo.
Som človek čo sa snaží s každým vychádzať pokiaľ to ide (nepretvarujem sa, ale proste pokiaľ mi daný človek vyslovene nejako "nenarušil môj pokoj", tak sa k nemu správam slušne, priateľsky, s úsmevom a pod. lebo nemám dôvod konať inak), ale v obľúbenosti som bola vždy skôr niekde naspodku rebríčka - teda väčšina ľudí ani nejako neregistrovala moju prítomnosť a vyskytli sa aj takí, ktorým som prekážala už len svojou prítomnosťou...
Ako to robím? Nijak, som sám sebou.
Fakt neviem čo to znamená byť najobľúbenejší...
Na take nieco navod neexistuje. Ludia ta bud maju radi alebo nie. V oboch pripadoch je to kvoli tomu aky si. Cize ak ta nemaju radi doteraz, tak jediny sposob je zmenit sa. Ale to sa oplati jedine ak sa chces zmenit kvoli sebe a nie kvoli inym. Ale existuju aj lepsie veci ako byt oblubeny a to je byt respektovany.
Nerespektovanym sa tiez mozes stat v dvoch pripadoch. Bud si absolutny looser alebo si v niecom lepsi nez vsetci ostatní.
Pre mna najlepsia, ale zaroven najzlozitejsia cesta je ist si za svojim, nemenit sa kvoli inym, nebyt jeden zo stada, snazit sa co najviac priblizit k dokonalosti. Neznasam stadove typy.
A návod ako sa dá stáť obľúbeným ? Nestať v tieni chodby, a vtriede určite nie v zadu, dosť často otvoriť usta, sem tam pár kamaratkam, alebo chalanom niečo pochvaliť, trochu si vymyšlať ... ale to musiš mať v sebe. Ale asi u dievčat to je iné to by treba asi radu od nejakej obľubenej baby
PS: ak ste to nepochopili tak asi preto nie som veľmi obľúbený takže neviem čo robiť ak chcete byť ale asi nie to čo ja Všimol som si že vtipný ľudia sú obľúbený tak sa naučte zo 400 vtipov a určite možno budete-neskúšal som
PPS: Všetci o mne hovoria že som flegmatik ale mne je to jedno
a robote to mám super...tu ma ľúbia...
nechci byt oblubena,je to fake a stoji to zahovno.Stavas sa tou,ktoru chcu mat z teba ini.
nebudem sa nikomu pchat do riti a robit vsetko rpeto aby ma mali radi,ked sa im nelubim tak sa nelubim a co ,mne to nevadi
Dospel som teda k poznaniu, ze v zivote nejde o to, byt oblubenym. Omnoho dolezitejsie je mat zopar priatelov, s ktorymi mas realne vztahy, nez milion "priatelov", ktori ta loobQaju, zvlast ked su opiti. Takze moja rada - zmen si svoje priority a nebude ta tak jebat, ze nie si oblubena. Dokonca si myslim, ze ked sa o to prestanes snazit, po istom case si uvedomis, ze vlastne uz relativne oblubena mozno aj si...