nie, ale raz to o mne povedali na lyžiarskom, lebo som si z ľahu sadla a vystrela ruky ale ja som si pri tom iba zívala a že vraj som sa na nich čudným pohľadom pozrela
ani nie že som námesačná, ale musím robiť veľmi zaujímavé veci, zobudím sa a trojcentimetrový škrabanec na ksichte, natrhnuté ramienko na košieľke... a ja ani páru nemám ako je to možné.. perina večne skopaná neviem kde.. no môj muž bude mávať asi zaujímavé noci..
raz sa mi to stalo a to tak ze som si zevraj pod pazuchov dotiahol paplon do spalne rodicom aj s vankusom a mama ze : je ti dobre ? ja som nereagoval a lahol som si na postel a ze som spal ale ja si nic nepametam a rano som sa zobudil ze kde to som sakra a mama mi toto povedala =D
ja som zase isla do obyvacky a chcela som aby mi mala uvarila kaktusovu polievku a ze ma poslali spat a ze som na posteli este chvilu sedela a potom som si lahla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov