Nie som skinehead, ale prosím vás, len nezačnite rozoberať rozdiely medzi skinheadmi a náckami a všetky ich druhy menovať, to je to rozoberané už dosť krát
@Darkkizz ok ja len, ze kto sa k nejakemu druhu skonheadov nehlasi, nex nekomentuje aki su, lebo sa to zvrhne na predpoved @wewo a to by sa mi uz nexcelo citat
prví skinhead boli čierni..Veľa som o nich čítala, pretože som mala kamaráta.. a vždy som všetkých takýchto ľudí hádzala do jedného vreca, ale uviedol ma na pravú mieru.. Tí praví vôbec nebojujú proti (sorry za výraz) negrom, ale úplne za iné veci.. takže ja tých pravých mam rada. tých čo sa hrajú na nich a bijú každého kto vykukuje z radu (ako to robil aj Hitler) NEZNÁŠAM ICH.. a tie 14-ročné deti, čo sa vyholia a kreslia všade znaky po stenách, no fuj.. nevedia nič o histórii, ale hlavne, že vedia za čo bojujú... humus táto spoločnosť..
skinhead? to niee, ale poznam dost skinheadov (nerasistickych a antifa) a tych druhych (NS, a aj nacionalistov) by som akurat nakopal do ich (peknej bielej) riti
@Adaadisallaares keby to boli 14 deti a potom z toho vyrastli, tak by to bolo v pohode, lenze oni to su dospeli ludia, ktori si natlcu do hlavy bludy a potom je z toho to co z toho je
@Ladylebensgefahr milacku ja niesom laviciar ... ani praviciar ... ja som nezavisly pacifista s antipatiou k rasovym alebo triednym predstudkom ... su len ludia ktorych mam rad a ktorych nie ... tak isto ako myslienky
@drilo ja viem lásko, ja len rada rýpem, pačia sa mi totižto naše filozofické dialogy na túto tému, ktoré sa vždy skončia tak, že sa na to radšej vyjebeme
Starí anglickí, ale aj talianskí skinheads boli fajn, neboli to vôbec rasisti. Flanelová košela, traky, džíny, tenisky, holá hlava a jazdili na skútroch, to bol štýl.
vatsina ludi ktory tu napisali ani nevie co to slovo znamena a myslia si ze ked si vyholim hlavu a zacnem heilovat som skinheads, nie.skinheadi su v podstate punkaci ktorym nevyhovovalo zit ako socky,ale podstata je ta ista takze ked v televizii rozpraavaju ze skinheadi heilovali alebo ze skinheadi niekoho dobili tak to je totaalne vymiivanie hlaav ,a je skutocne velmy inteligentne ked tu zacnete vypisovat ze su to debili a pod.ked ste ich v zivote nestretli ,za chyby sa ospravedlnujem a nie niesom skinhead som nacionalista /mam nato svoje dovody ,ak budete mat niake otazky napiste na mail.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
@Ancientpedestrian noo asi tak jedine
geez, to som na seba ušila. radšej sem hodím link, aby sa nestalo, že sem napíšem nejakú blbosť:
» sk.wikipedia.org/wiki/Skinhead...
ale vo všeobecnosti: pôvodní skinheadi = apolotické hnutie robotníckej triedy. áno, apolitické.
skinheadi vlastne odmietajú pravicových skinheadov označovať za skinheadov, väčšinou používajú termín "boneheads"
sežer to vole
poznam aj dost nazi skinheadov ... ale moc ich nemusim ...
good night white pride
a tak ako hovoris radsej sa na to vyje.me
Rozpravaju sa dve kravy: "Co si myslis o tej chorobe sialenych krav?"
A druha na to: "Mna sa to netyka, ja som helikoptera"
a uz vobec nejsom Nazi Skinhed
Nie tí jebovia čo sú to teraz...