A nikdy neviem ako sa chovať k nekontaktným, irituje ma ich odmeranosť... nerozumiem im, čož ma vždy uvedie do negatívnych myšlienok ohľadom seba samého.
Potrebujem fyzický kontakt ale nerobím to cudzím ľuďom lebo viem že mnohým to je nepríjemné...ale takých čo poznám občas spontánne objímem ale ak to niekoho zaskočí už to neopakujem..bez povolenia
Tak ako-kedy ... babu by som rád hladil alebo objímal alebo sa tak len s ňou mazlil, len ja nie som až tak odvážny a skôr som bol doteraz hanblivý, tak asi som skôr tým nekontaktným ...ak sa o mňa niekto cudzí rád obtiera, tak to nemám rád
@sianagirl245 co znamena ze potrebujes fyzicky kontakt? ake mas vtedy pocity pred tym povedzme objatim? a ked ten kontakt nedostanes, ake to je? a ked fyzicky kontakt mas tak je to ake?
Toľko otázok normálne si ma zaskočil ako myslíš pred tým? Proste vnímam že tak celkovo mám asi deficit dotykov a chýba mi to a bez ohľadu na to akú mám náladu to objatie by som neodmietla asi nikdy o to horšie že ho takmer nikdy ani nemám ..a keď ho mám? Toto to vystihuje na 100%
Jaj akože to spontánne? čo ja viem to je asi ako keď chceš niekoho pobozkať tak ako sa cítiš 5 sekúnd pred tým no? proste mám také nutkanie tak to spravím...alebo aj nie a niekedy mi to príde najlepšie vyjadrenie toho čo chcem povedať... keďže komunikácia mi moc nejde no
Ako s kým, svojich naj kamošov rada objímam, je mi to príjemné. Ale od nie blízkych si udržiavam výrazný odstup, nie je mi to príjemné, ale to tak má asi každý tak.
Hm... Dotyky od cudzích ĺudí alebo aj relatívne blízkych ľudí, sú mi nepríjemné. Od ľudí si držím odstup a fyzický kontakt takmer nikdy neiniciujem.
Napriek tomu by som sa označila za kontaktného človeka. Potrebujem objatia, dotyky a pocit, že nie som fyzicky sama. Ide len o to, že musím mať k tomu človeku veľkú dôveru.
akože, nevadí mi objať ľudí, ktorých mám rada a tak.
ale fakt neznášam, keď kontaktní ľudia majú potrebu sa ma pri rozhovore dotýkať. väčšinou aj poviem, že nechcem, aby sa ma dotýkali a hneď dostanem naspať "a čo si taká?"
neohľaduplní sú.
som nekontaktna dost ale mam rada napr. ked ma blizky clovek obijme pri rozlucke, lebo to ocakavam, v ramci nejakej politeness a je to mile proste. ale ked sa na mna dakto len tak vesa, alebo dotyka pri rozhovore/ lebo on to tak citi, tak mi je to vacsinou neprijemne. pokial to neni frajer, alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
» scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0...
dost nekontaktna.
Napriek tomu by som sa označila za kontaktného človeka. Potrebujem objatia, dotyky a pocit, že nie som fyzicky sama. Ide len o to, že musím mať k tomu človeku veľkú dôveru.
ale fakt neznášam, keď kontaktní ľudia majú potrebu sa ma pri rozhovore dotýkať. väčšinou aj poviem, že nechcem, aby sa ma dotýkali a hneď dostanem naspať "a čo si taká?"
neohľaduplní sú.
A objatia s ľuďmi, ktorí sú mi blízki, to tiež ľúbim.
No od cudzích ľudí nemám rada dotyky.