@pernik a tu sa nieco pise o klitorise? ale ak by mala baba vacsi penis nez chalan (a tym stale myslim ze stale nema ziadny) tak tym obrazne naznacuje ze je ten chalan na tom asi dost zle pochopil?
Klitoris, nebo také poštěváček, je součást pohlavních orgánů v samičím těle savců. Viditelná část připomínající knoflík je umístěna ve vulvě blízko zevního spojení malých stydkých pysků, nad poševním vchodem. Jeho speciálním úkolem je navození pohlavního vzrušení a orgasmu.
@pernik tak ok prinutil si ma odpisat! ja to len rychlo prescrollujem aby som sa nemusela pozerat vies inak kazis mi vychovu.. no moji rodicia tych by trafil slak..
@etelnair dakujem dakujeem velmi krasne za zastanie sa
@malapohroma Fajn, aj tak som ale rád, že si sa dnes dozvedela niečo nové
Pokiaľ som akosi narušil chod tvojho vesmíru, totálne podupal tvoju výchovu, zneuctil tvoje myšlienky a zničil ti pohľad na svet tak prepáč, zvlášť tvojim rodičom
@malapohroma V tom prípade dotazuj rodičom nech sa namiesto slepej a prehnanej výchovy venujú tvojmu čítaniu
@etelnair Vlastne ani nechápem o čom sa tu s tebou bavím, nerozumiem čo ťa takto vytočilo, pokiaľ je to obrázok ženskej vagíny a encyklopedický opis časti tela tak si na tom dosť zle, maj sa
@pernik mna nic nevytocilo ....akurat sa mi zda rozdiel keby si ten encyklopedicky opis a obrazky nasla sama a ked jej ich tu strkas ty a vyslovene sa z toho tesis
@malapohroma Rovnako pozdravujem, ja sa do výchovy nemešiam, len sa mi zdá čudné, že je pre 14 ročné dievča tri a pol riadkový text dlhý
Ale kdeže ja ťa nenútim nič čítať, kľudne to preskrolluj.
@etelnair V čom presne vidíš ten rozdiel? Je to zvrhlá anketa o penisoch, nechápem, prečo by tu nemohol byť "zvrhlý" encyklopedický opis tak "zvrhlého" ľudského tela
@pernik ku reakcii na mna - naozaj si myslis ze sa do tej vychovy nemiesas? naozaj si myslis ze kebyze si ten text chcem precitat je to taky problem? a ze by som ho nenasla sama keby som chcela?
ku reakcii na @etelnair - a - v tejto ankete nie su ziadne obrazky ani urazajuci obsah, hlasovala som za celkom sympaticku moznost pre dievcata tak neviem v com je problem
@malapohroma Tvoja výchova mi je vrcholne ukradnutá, môžem si tak maximálne o nej myslieť svoje, ale viem, že ju nezmením a ani nechcem, je to vec tvoja a tvojich rodičov.
Vôbec nechápem čo tu riešiš, neviem ani o čo ti ide, pokiaľ nechceš vedieť čo je to klitoris, pokiaľ je to podľa teba niečo zvrhlé a nechutné, tak budiž, zavri oči pri tejto diskusii.
Pokiaľ to chceš vedieť tak som ti možno pomohol, pretože to bol môj zámer, pomôcť ti nájisť nejaké info.
Toto mi pripomína jeden môj zážitok zo základnej školy keď som ako 9 ročný v rozhovore so spolužiakom spomenul slovo "kondom".
Samozrejme to slovko počula spolužička a hneď po škole utekala za mamou s otázkou, čo je to kondom.
Samozrejme maminka bola natoľko pohoršená, že také slovo existuje, že ma na druhý deň naháňala po celej škole, dostal som od nej pekné kapky, že rozširujem takéto nechutnosti, dokonca sa to riešilo na rodičovskom združení.
Ešteže mám normálnych rodičov, ktorí sa na tom zasmiali a tú inteligentnú mamičku odignorovali
ked je ti moja vychova ukradnuta nestaraj sa do nej a opakujem, kebyze chcem vediet, najdem si nechapes co tu riesim? riesim teba a tvoj egoizmus a snahu dokazat si nieco
@malapohroma Jediné čo tu riešiš sú akési tvoje problémy, pokiaľ ti nieje príjemné pozerať na fotku ženskej vagíny (čo vlastne robíš vždy keď sa sprchuješ) tak proste zavri oči a prekúsni to, je to len a len tvoj problém a nerieš to
@malapohroma Prepáč, ale keď je niekomu nepríjemné pozerať sa na vlastné telo tak to naozaj za problém považujem, no je ti asi jasné, že to som ja nespôsobil
@pernik na sexualnu vychovu mam casu a casu. keby nie, asi sa ju uz ucime v skole. kto mi ju tu nasilu strka si ty. hovoris ze si to nemusim citat, ale zatagujes ma do toho aby sa mi to objavilo v mojom birdze a reakciach na mna. kto to sposobil? panenka maria? ... to asi nie
@pernik ake verejne porovnavanie dlzky penisu? akurat chcu vediet kolko percent ludi je so sebou spokojnych a kolko nie....to ze ako penis vyzera a co sa s nim robi sa uz nikto nepyta...ale vzdy sa najde niekto kto to aj tak rad vysvetli
@malapohroma Myslím, že sexuálna výchova je naspodstatnejšia práve v tvojom veku. Neviem na akú školu chodíš, ale my sme mali sexuálnu výchovu v 13tich a myslím, že sa tam spomenul aj klitoris
O to tu ale vôbec nejde, pokiaľ s tým máš nejaký problém tak fajn, je to tvoj problém, ignoruj tie obrázky, no neosočuj ľudí, ktorí to nepovažujú za tabu, ale za normálnu vec.
Kto to spôsobil naozaj neviem, ale ja určite nie...
@etelnair Ale nechápem aký je v tom problém, je to anketa o penisoch, je logické, že tu výjavy z biblie nenájde, pokiaľ má to dievča problém s tým pozerať sa pri sprchovaní na vlastnú vagínu tak by tu ani nemala čo robiť, nemyslíš?
Nie to ešte tu akosi regulovať, alebo cenzurovať obsah.
Nevidím žiaden rozdiel medzi penisom alebo klitorisom a myslím si, že som tu nič zlé nespravil.
@pernik ty nie hej? a niekto iny mi to tu vypisoval? ked nieco spravis, aspon by si si za to mohol niest zodpovednost a priznat sa, ked tu este aj tie komenty su no ale to by ti asi klesla tvoja neposkvrnitelna hrdost najlepsia je ta tvoja posledna veta
@pernik nikto tu nic nehovoril o tom ze by sa mi nieco hnusilo. ja som ja a naucila som sa s tym zit. ked mi strkas opis pohlavneho organu to je uz ine.
a aj ked spravis dietatko nebudes niest zodpovednost, ved oni deti nie su zle tak naco
@malapohroma Či sa ti niečo hnusí, alebo či máš zo seba psychický problém, ja v tom rozdiel nevidím, tak či tak za to nemôžem
Pokiaľ ťa ten opis pohlavného orgánu tak poznačil tak mi to je úprimne ľúto, no aj tak si chybu nepriznám, pretože si myslím, že som nič zlé nespravil.
Preukázala si tu svoju skvelú výchovu, čo by teraz na tvoj slovník povedali rodičia? Schválne im to daj prečítať
@husky Trošku pohni hlavou a možno zistíš, že mne nemusí záležať na tom aký mám veľký kokot, kedže to pre mňa nemá žiaden význam...dôležité je čo si myslí ona.
@pernik včera tu zajac30 niečo naznačoval, a o tebe tvrdil, tie ankety su už zmazané ale neviem či nahodou nemal pravdu, ked to tu tak čítam o tvojich nazoroch
@pernik@16 To nie je kokotina ale smutný fakt Drvivá väčšina tzv. feministiek si len kompenzuje komplexy z toho že nie sú chlapmi Tak sa tak aspoň snažia správať To si si ešte nevšimol?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
K téme, priateľka je spokojná, čiže nemám dôvod byť nespokojný, nezáleží predsa na mne...
A kedže si o tebe myslia, že si chalan, tak som si pospájal súvislosti
a o mne si myslia ze som chalan lebo uz len ked ich kopnem do clenku tak ich sknockoutujem a 20 minut nevedia chodit.. to preto
Prečo kopeš chalanov do členka?
preco ich kopem?! ten jeden akurat tak on ma sral! a na ostatnych sa staci skaredo pozret..
To je tá najväčšia kokotina akú poznám
.. to som len mala feministicky den
Klitoris, nebo také poštěváček, je součást pohlavních orgánů v samičím těle savců. Viditelná část připomínající knoflík je umístěna ve vulvě blízko zevního spojení malých stydkých pysků, nad poševním vchodem. Jeho speciálním úkolem je navození pohlavního vzrušení a orgasmu.
Nemáš zač @malapohroma
@etelnair dakujem dakujeem velmi krasne za zastanie sa
Pokiaľ som akosi narušil chod tvojho vesmíru, totálne podupal tvoju výchovu, zneuctil tvoje myšlienky a zničil ti pohľad na svet tak prepáč, zvlášť tvojim rodičom
este sa tu hraj na ucitela
@etelnair Vlastne ani nechápem o čom sa tu s tebou bavím, nerozumiem čo ťa takto vytočilo, pokiaľ je to obrázok ženskej vagíny a encyklopedický opis časti tela tak si na tom dosť zle, maj sa
Ale kdeže ja ťa nenútim nič čítať, kľudne to preskrolluj.
@etelnair V čom presne vidíš ten rozdiel? Je to zvrhlá anketa o penisoch, nechápem, prečo by tu nemohol byť "zvrhlý" encyklopedický opis tak "zvrhlého" ľudského tela
ku reakcii na @etelnair - a - v tejto ankete nie su ziadne obrazky ani urazajuci obsah, hlasovala som za celkom sympaticku moznost pre dievcata tak neviem v com je problem
@malapohroma urazajuci obsah ani nic ine tu nie je..akurat pernik posobi trochu uchylne
Vôbec nechápem čo tu riešiš, neviem ani o čo ti ide, pokiaľ nechceš vedieť čo je to klitoris, pokiaľ je to podľa teba niečo zvrhlé a nechutné, tak budiž, zavri oči pri tejto diskusii.
Pokiaľ to chceš vedieť tak som ti možno pomohol, pretože to bol môj zámer, pomôcť ti nájisť nejaké info.
Toto mi pripomína jeden môj zážitok zo základnej školy keď som ako 9 ročný v rozhovore so spolužiakom spomenul slovo "kondom".
Samozrejme to slovko počula spolužička a hneď po škole utekala za mamou s otázkou, čo je to kondom.
Samozrejme maminka bola natoľko pohoršená, že také slovo existuje, že ma na druhý deň naháňala po celej škole, dostal som od nej pekné kapky, že rozširujem takéto nechutnosti, dokonca sa to riešilo na rodičovskom združení.
Ešteže mám normálnych rodičov, ktorí sa na tom zasmiali a tú inteligentnú mamičku odignorovali
Fúha ľudia, vy musíte byť pekne obmedzení
Uchylne? Nemyslím, ja len tieto veci považujem za normálne...pokiaľ je to podľa vás úchylné tak fajn.
ked je ti moja vychova ukradnuta nestaraj sa do nej a opakujem, kebyze chcem vediet, najdem si nechapes co tu riesim? riesim teba a tvoj egoizmus a snahu dokazat si nieco
..a to sa musim kukat ked sa sprchujem? ved som neni dement zeby som netrafila
O to tu ale vôbec nejde, pokiaľ s tým máš nejaký problém tak fajn, je to tvoj problém, ignoruj tie obrázky, no neosočuj ľudí, ktorí to nepovažujú za tabu, ale za normálnu vec.
Kto to spôsobil naozaj neviem, ale ja určite nie...
Nie to ešte tu akosi regulovať, alebo cenzurovať obsah.
Nevidím žiaden rozdiel medzi penisom alebo klitorisom a myslím si, že som tu nič zlé nespravil.
Ja si za nič zodpovednosť niesť nemusím, kedže som nič zlé nespravil nechápeš to?
Pokiaľ sa to zlé zdá tebe tak budiš, ale prosím, mne je to úprimne jedno
Neviem čo sa ti zdá úžasné na mojej poslednej vete, to, že sa tebe hnusí v sprche tvoja vlastná časť tela, za to snáď môžem ja?
a aj ked spravis dietatko nebudes niest zodpovednost, ved oni deti nie su zle tak naco
a..
myslim si ze @fxx neni taky kokot ako ty
Pokiaľ ťa ten opis pohlavného orgánu tak poznačil tak mi to je úprimne ľúto, no aj tak si chybu nepriznám, pretože si myslím, že som nič zlé nespravil.
Preukázala si tu svoju skvelú výchovu, čo by teraz na tvoj slovník povedali rodičia? Schválne im to daj prečítať
zase sa zopakujem, ten opis som necitala
a moji rodicia by na mna boli hrdi, lebo som dobre vychovana ale ked sa treba branit viem aj to
Dovidenia...
zbohom
Pernik ser nato chod si dat babovku
@malapohroma Nehadaj sa nema to cenu
Povodne to bola tema o vtakoch a teraz o klitorise a kto si to vygoogli ako prvy (ROFL)
"K téme, priateľka je spokojná, čiže nemám dôvod byť nespokojný, nezáleží predsa na mne..."
a na com zalezi? na jej penazenke?
ale napisal si to tak, ako keby zalezalo na niecom inom...ved jasne ale zase si myslim, ze v 16tich clovek riesi skor vzhlad a rozmery ako ine veci
Krajčirsky meter stači
skvela fotka len pochybujem ze nejaka to bude aj merat
pockat, ja som pershing
@pernik včera tu zajac30 niečo naznačoval, a o tebe tvrdil, tie ankety su už zmazané ale neviem či nahodou nemal pravdu, ked to tu tak čítam o tvojich nazoroch