som strašne spokojná že som na ceste spokojnosti čiže začínam robiť všetko preto aby som raz mohla povedať a takto začala moja cesta a baví ma to a je toho veľa čo ma baví vlastne celý život :3
až keď som zaklikla možnosť som si uvedomila, že väčšina vecí, s ktorými nie som spokojná bohužiaľ nie sú mnou ovplyvniteľné :ehm: ale tak pre tie ostatné to platí
V živote nejde o to urobiť všetko čo najlepším spôsobom ale o to, že vždy sa to dá robiť lepšie. Alebo aj horšie. Záleží od toho na čom staviaš, na akých hodnotách... :letim:
nie som spokojný pretože mám určité body v živote ktoré mi nabúravajú moju spokojnosť, no už sa práve pracuje na ich zmene a vyriešení takže teoreticky mám dosť veľkú šancu že v blízkej budúcnosti budem spokojnejší ako som teraz ... čo je povzbudivé
som takmer vzdy spokojna, pretoze som vdacna za to aky mam zivot a za to ze som zdrava, vidim, pocujem, mam kde byvat a mam okolo seba paradnych ludi, ktori ma lubia. vsetko ostatne je su uz len vedlajsie veci a mam to stastie, ze ich mam v zivote ohromne mnozstvo. budem sa teraz stahovat, zachvilku koncim skolu, snad aj letne vycestovanie...jednoducho nemam preco byt nespokojna
Ale hej, som celkom spokojný, tento rok začal fajn.
V škole sa mi celkom darí, voľnočasové aktivity mám tiež super, prestal som s pitím, ... a dosť skúšam nové veci, pracovne je to tiež fajn, konečne som sa odhodlal dať výpoveď, budem mať toho voľného času trochu viac ... Zdravíčko sa tiež zlepšuje
Ale jo, trpim separacnou uzkostou voci svojej kalkulacke, ktoru uz dlhsie nemam vo svojom vlastnictve, inak velka pohoda v porovnani s mesiacom dozadu.
paci sa mi, ze vyse 50% ludi tuto na birdz mysli pozitívne Stale je co zlepsovat! Clovek kazdopadne musi ist za svojim cielom, ci uz su to peniaze, alebo nieco ine, netreba sa nikdy vzdavat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
V škole sa mi celkom darí, voľnočasové aktivity mám tiež super, prestal som s pitím, ... a dosť skúšam nové veci, pracovne je to tiež fajn, konečne som sa odhodlal dať výpoveď, budem mať toho voľného času trochu viac ... Zdravíčko sa tiež zlepšuje
Aj keď samozrejme, priestor na zlepšenie je vždy
je čo zlepšovat- až moc toho je