@bracadabr momentalne neutralne ... ja sa to len pitam aby ste sa to spitali samych seba a možno prišli na niečo .. ak pretože človek nieje šťastný tak potom robí niečo zle.. p šťastie (rovnováha) je podstatou bytia
nedovolim si povedat, ze nie som stastna, lebo mam taky skvely zivot a tolko stastia, ze vela ludi by to asi chcelo. ale par veci by sa momentalne dalo zlepsit. ale kym mam kde zit a s kym a za co ta som stastna.
momentálne prechádzam obdobím kedy by som mala byť šťastná, lebo vpodstate mám všetko čo chcem a chcem všetko čo mám, ale nie som. Robím veci kvôli ktorým idem sama proti sebe a aj keď si to uvedomujem nie som dostatočne silná na to aby som to zmenila. jediné na čo čakám je nejaký superhrdina, ktorý ma z toho všetkého vytiahne kým sa neutopím vo víne a zlých rozhodnutiach.
Takto, v tejto sekunde sa nedá povedať, že som tiptop šťastná - som chorá a celkom mi chýba jedna osoba, na čo nie som zvyknutá. Ale celkovo, všeobecne šťastná som..
Vyznie to divne ale nerada bývam šťastná potom som spokojná a stagnujem -.- radšej sa budem trapiť a pôjdem vpred :ehm: mám ale rada šťastné chvíľky kt mi dávajú silu ísť ďalej
@sasuke pravda je taka že smutok a radosť su uplne normalne ..ked si smutna bud proste smutna ked si šťastna raduj sa ... ale maj na pamäti že príroda nemá rada extremi čiže ked si šťastná a strašne to prehánaš chceš aby to trvalo navždy a nechceš to stratiť.. tak sa stane že budeš znovu smutna .a ak budeš moc smutna nemožeš byť šťastná ... takže je to niekde v neutralite ... ani štastna ani smutna ... alebo proste buď... aa neviem prečo to pišem... vždy je pravda alebo to spravne niekde v strede
@samuelkopecky nie som si istá na čo presne myslíš ale mojím problémom sú práve tie extrémy... Celý život to tak mám a nie len v pocitoch -.- buď som moc šťastná čo je ale chvíľkové no nedrzim sa toho silou mocou vyciciam to šťastie a pripravím sa na smútok abo často mám taký pocit že necítim ani jedno z toho... Že nájdem tú úplnú rovnováhu a pokoj že necítim nič :ehm:
hmm
nemôžem povedať, že by som bola vyslovene šťastná, ale zároveň nemôžem tvrdiť, že som nešťastná.
som v kľude.
taká takmer spokojná.
(ale u mňa sa to rýchlo menii)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
takže neviem
ale nešťastná niesom
Teraz som úplne nešťastná. lebo na mňa zaútočili spomienky a nemôžem kvôli tomu spať.
Ale som šťastnejšia, ako som bola pred hodinou a to ma aspoň trochu teší.
Len nesmiem zavrieť oči.
...lebo človek sa potom trápi a nie je to dobré.
...ale tak snáď bude aj lepšie.
aj ked stastna by som skorej nazvala dlhodoby stav, teraz som vesela
chýba mi frájko.
better drink something, but nevermind
nemôžem povedať, že by som bola vyslovene šťastná, ale zároveň nemôžem tvrdiť, že som nešťastná.
som v kľude.
taká takmer spokojná.
(ale u mňa sa to rýchlo menii)