permanentné šťastie nie, ale občas sú také záblesky, chvíľky, nemusí to byť ani nič konkrétne, len keď si uvedomím že som súčasťou niečoho obrovského ako je samotná existencia etc.
ale aj tak som väčšinou pochmúrny a a ufrflaný lebo nie je pri mne nikto kto ma chápe... ale potom mi je zas občas dobre lebo viem že nikoho ani nepotrebujem...
Fuckin rollercoaster
som mam vedla seba muza, ktory ma lubi. coskoro sa stahujeme do nasho domu, spravime si dieta a budem si skoro rano pit skvelu kavu stojac na cerstvej trave ostatej Gregorom
Nie. Prvykrat som pocitila v zivote bolest zo smrti ozaj blizkeho cloveka ktory tu mal byt este roky rokuce, a je to 'different kind of pain', neviem sa s tym vysporiadat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale aj tak som väčšinou pochmúrny a a ufrflaný lebo nie je pri mne nikto kto ma chápe... ale potom mi je zas občas dobre lebo viem že nikoho ani nepotrebujem...
Fuckin rollercoaster
V mojom pripade existuje mnozstvo dovodov, aby som mohla byt stastna aj objektivne. Cize ano, som stastna.
a budem zas
vót even is "self"
ale inak som šťastná len sa mám napiču a mam bolesti momentálne
Ale je to lepsie nez zvycajne
Aspoň teraz to nemyslím ironicky.
teraz niesom už