Ako sa to vezme ....Šťastný som v tom, že mám dobrého frajera, dobré vzťahy s rodinou a som relatívne zdraví. Čo ma štve je, že nemám už vyše polroka robotu. Plus nájsť si robotu v odbore ktorý som vyštudoval na okolí je veľmi ťažké ak nie nemožné (zajtra idem na pohovor tak držte palce ). Z toho pramení aj to, že ma mama tlačí aby som išiel za robotou do BA (cca 120km). Čo odmietam kvôli frajerovi o ktorom nevie. Na to nadvezuje to že ešte nie som vyoutovaný (vôbec pred nikým). Takže keď idem za frajerom tak si vymýšlam že idem na chatu atď.. To je v čase korony dosť blbá výhovorka ale čo už . No a nakoniec som nešťasný aj zo svojho sociálneho života, ktorý sa zúžil na frajera a rodinu.
Takže tak . Som sa trošku rozpísal, ale nemám sa kde posťažovať, kedže ani tých pár kamarátov nevie ako to je somnou.
chcela som dať, že preveľmi, ale momentálne na mňa v robote dosť nakladajú a už sa necítim tak šťastne ako pred pol rokom
a vlastne, polka rodiny mi nepríde na pohreb, keď sa dám zaočkovať
Akože podľa počtu možností sa cítim niekde na úrovni zelenej ale stále sa mi prieči označiť to kde sa nachádzam ako "som šťastná" takže zatiaľ neviem za čo hlasovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale odkedy som dopísala minimovku, tak sa to celkom zlepšilo
niekedy mám pocit že si žijem ako prasa v žite a to vôbec nie som ziadny boháč, ale mám všetko podstatne čo mi treba
Takže tak . Som sa trošku rozpísal, ale nemám sa kde posťažovať, kedže ani tých pár kamarátov nevie ako to je somnou.
a vlastne, polka rodiny mi nepríde na pohreb, keď sa dám zaočkovať