Neviem, všetci drbú na slovensko, že nemá svoju históriu že nemá nič na čo by sme mohli byť hrdí, sami Slováci sa zhadzujú...je to s nami biedne. Ešte aj Maďari sú veľký vlastenci aj napriek tomu ako sú na tom zle. Vážne neviem čo sme to za štát. Žiadna hrdosť,nič.
@smajdalf kto vraví že to nerobím, a sa aj chystám..Nikto ma tu nedrží? si na omyle...a fórum a ja na vyjadrenie svojho názoru tak choď kurva do piče a nestaraj sa do mňa dokážeš to pochopiť?
@nancy456 to svedci o tom, ze necitim potrebu to vykecavat vsetkym ci si sem napisem 10, 17 alebo 25 nic neznamena, kto ma pozna, vie aky som clovek a vie aj kolko mam rokov...
ja som akurat tak kkt , co vam povim ? vlastenec ? pocita sa aj to ze fandim Skalici v hokeji a Senici vo futbale robi ma to nejakym zahorackym vlastencom alebo co ? alebo ze fandim slovakom v akomkolvek sporte alebo ze ma tak v kutiku duse potesi ked ukazu ze nejaky slovak neco dokazal ? ... nevim ci ma toto robi vlastencom ale asi nie ... zijem si zo dna na den a nerozmyslam nad takymito vecami vobec ,, za nejaky ten cas skapem a je mi jedno ci nejake Slovensko este bude existovat potom
a ked ide o jazyk tak ano spisovna slovencina sa mi nejak extra nepaci ja som zahorak a najradsej by som aj tu pisal po svojom ale asi by sa to viacerim ludom nepacilo tak kaslem na to radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja ho nemám
cítil by som sa rovnako dobre na ktoromkolvek relatívne vyspelom mieste, ako tu
čo som ale rád, že nežijem v rozvojovej krajine, naozaj.... sú aj horšie miesta, kde sa narodiť
ale občas si pripadám ako v Austrálií........na jedného človeka desať oviec........len na Slovensku sú tie ovce dvojnohé.........
ale som lokálpatriot, lebo u nás je výskyt ľudí veľmi vysoký
Nie si jediný na planéte, kto uviazol tam, kde nechcel a je tam ako vo väzení.
Bez financíí sa proste nedá ísť preč.
či už to bude niekde v Hlohovci, alebo v New York city