niekedy, ale hlavne som slušne jebnutá k tomu, keď už
proste scény, alebo také.. "ona je podla teba pekná???? ONA????? ja som pri nej miss universe, veď vyzerá jak zmutovaný slimák. a ešte je aj blbá. trápna. a ŠKAREDÁ!!!!!" (nehľadiac na to, že dievča je celkom pekné xD)
ziarlivy ani tak velmi nie, skor starostlivy... zaujima ma kde, kedy a s kym je moja priatelka, ale nerobim okolo toho drahoty, ani jej nic nezakazujem..
neskutočne, a najmilšie je, ak s ním flirtujú v mojej prítomnosti. minule na večierku usporiadanom priateľom jedna slečna používala všetky prvoplánové triky pričom som stála meter obďaleč. najkrajšia bola veta v závere "ak k nám niekedy prídeš, oplatím ti pohostinnosť" sprevádzaná mnohoznačným úsmevom. chladnokrvnosť som si udržala len vďaka tomu, že absolútne nezapadala do vkusu priateľa, čím to dostalo komický nádych.
dala som moznost ano, ale ked ma vie vytocit aj najmensia hlupost, tak si myslim ze by som dokazala byt ziarliva neskutocnym sposobom..zatial som ale taku situaciu nezazila, ked som jednoznacne videla ze nejaka zena sa snazi o mojho chlapa, vypisuje mu, flirtuje s nim, najme ked vie ze je zadany, vtedy by dievca dopadlo velmi zle
ja neviem rozoznať kedy sa tie baby s ním normálne bavia a kedy flirtujú... a tak vôbec nežiarlim... ale ževraj ani to nie je veľmi dobre, tak ja teda neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
proste scény, alebo také.. "ona je podla teba pekná???? ONA????? ja som pri nej miss universe, veď vyzerá jak zmutovaný slimák. a ešte je aj blbá. trápna. a ŠKAREDÁ!!!!!" (nehľadiac na to, že dievča je celkom pekné xD)
Skoro vôbec.
ale pokial mi seriozne nejebe na hlavu tak to neprejavujem
A dakujem
(kecám )