Na založenie tohoto fóra ma inšpirovala diskusia od používateľky (tuším) Okay,či niečo také existuje. Nemala som trpezlivosť niečo také čítať,navyše keď máte pred očami + 2mestrovú tabuľu FAKE.
ja som čítala že v jednej osade v Amerike je skúška dospelosti že zahúknu na bruchu hák a zavesia ho a musí tak vydržať tuším den a pol alebo dva.A to nieje šialenost ked chalan skoči z mosta len preto že ho opustila jedna baba?
@uglylaw prepáč, fakt sa mi toto nepozdáva. (Žiadne metafory s brokolicou, ja len v dobrom )
Nielenže nechápem, o čo ti ide, ale ani, čo majú uvedené prípady spoločné:
Chalan s rozpolenou hlavou - nehoda.
Fritzl - KOKOT.
Brandes vs. Meiwes- ,,Približne 30 kg mäsa v balíčkoch zmrazil a niekoľko z nich neskôr skonzumoval s kapustou a zemiakmi." pardon. každopádne sa _chcel_ nechať zjesť a údajne i zabiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aneviete mi poslať link na to niekto? Avlastne, prežil to?
Ktéme môžem napísať len jedno: Jackass
Aneviete mi poslať link na to niekto? Avlastne, prežil to?
K téme môžem napísať len jedno: Jackass
Nie,ten si spôsobujem na iných veciach,nie som sadista. Len sa chcem opäť pozastaviť nad inteligenciou tohoto sveta.
Nielenže nechápem, o čo ti ide, ale ani, čo majú uvedené prípady spoločné:
Chalan s rozpolenou hlavou - nehoda.
Fritzl - KOKOT.
Brandes vs. Meiwes- ,,Približne 30 kg mäsa v balíčkoch zmrazil a niekoľko z nich neskôr skonzumoval s kapustou a zemiakmi." pardon. každopádne sa _chcel_ nechať zjesť a údajne i zabiť
Včerajšia zrejme fake diskusia - no a?
Fúúha, tak to by som nečakal. Veď mal hlavu ako rozbitá mandarinaka, a môžeš mi poslať link? Ja to ani za boha už nemôžem nájsť.