Neviem, mala som som moznost ist aj na PCR, takze meh.. ale inak Isla by som, zaujimal ma vysledok (aj vyter, priznavam, ze ma velmi zaujimalo, ci je to hnusne, a ano je )
Najradšej by som tam nešiel, lenže nemal som na výber ako mnoho ľudí, ktorí tam išli. Celé to testovanie je pičovina. Malo by to ako taký význam, keby to zabránilo lockdownu, ale nezabráni.
Inak ludia, co by ste sli aj keby to od vas nikto nevyzadoval... Vam vazne pride senzitivita pod 70% dostatocna? Inymi slovami ten test neodhali viac nez 30 % pozitivnych ludi, a to ani ked su symptomaticki. Ved to je EXTREMNE cislo.
No ak cele to testovanie bolo na to, aby sa zrusil lockdown, ked uz to testovanie bolo v podstate k nicomu, tak teraz je to uz uplna picovina, neviem ci je bezpecne takto hazardovat, ale budis, ked sa to dojebe, tak zodpovednost ponesie aj tak Matovic, takze tolko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov