ako sa brániť šikane ktorá sa odohráva mimo školy príklad : 2-3 agresori (kamaráti) spolu chodia von a ak narazia na obeť šikanovania tak ho napr. zbijú chcú od neho peniaze atď čo má obeť robiť ? /robím referát na šikanu mimo školy tak mi pomôžte /
Oficialnou cestou asi tak, ze to zadokumentovat, rodicov agresorovov o tom pisomne vyrozumiet a nasledne ak to nezaberie treba o tom informovat urad prace, socialnych veci a rodiny ktory by na podnet mali presetrovat ci ti agresori maju nirmalnu vychovu, ci sa o nich rodiacia staraju atd. atd. a nasledne by teoreticky mohli rozhodnut i o odobrati deti z vychovy rodicov a tak dalej. Jednotlive sankcie su vedia ludia z uradu
Bohužial su to sračky ale ignorovať ich nesmieš musiš sa im postaviť a zlomit ruky pravdaže ak maš 40 kg tak je to problem to fakt daj nieakym chlapcom 10 eur nech ich zmlatia
pokial je v tom fyzicke nasilie tak ist s tym k lekarovi, nafotit, zdokumentovat, nahlasit na policii.
horsie je, ak je to psychicky teror, ten sa tazko dokazuje, treba si to nahravat na mobil a zas len s policiou riesit. minimalne zakaz priblizenia by sa takto vybavit dal.
lebo zmlatit ich nie vzdy pomoze, akurat kamarat vcera pisal na facebook, ze uz tretikrat stretol tych istych, tretikrat ich zmlatil a aj tak nadalej okradaju okoloiducich, mlatia ich a tak.
Mna sikoanovali po skole vlastny kamosi s ktorimi som chodil aj tak von nevedel som povedat nie trvalo to 3 roky potom prestalo ale nenavidim ich lebo mi od vtedy trocha drbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kym by niečo take stihol už by bol mrtvy
citrusko, kludne sa zdover
Chces zaruceny pokoj? natri si ruky hovnami a zacni ich nahanat
horsie je, ak je to psychicky teror, ten sa tazko dokazuje, treba si to nahravat na mobil a zas len s policiou riesit. minimalne zakaz priblizenia by sa takto vybavit dal.
lebo zmlatit ich nie vzdy pomoze, akurat kamarat vcera pisal na facebook, ze uz tretikrat stretol tych istych, tretikrat ich zmlatil a aj tak nadalej okradaju okoloiducich, mlatia ich a tak.
Pochybujem že to chce do referatu