Cawte ,chcem sa vás opýtať ,ak mi spolužiaci v triede vymyšľajú rozne prezyvky ,a mňa tak prezyvaju ,napriek tomu že to ja chcem,je to šikana ?Dnes som totálne na nich nasraty ,a kvôli ním nemám náladu ....Ďakujem za každú odpoveď ,a poprosím iba seriozne
Vymysli aj ty im a ste si quit alebo im povedz priamo, ze si to neprajes- ak cesta nikam nevedie, tak im daj varovny signal, ktory ked neakceptuju, tak dostanu po usoch
asi sa pomylil... btw ja ked take citam, taku zlost chytam, vyfackal by som ich vsetkych, neznasam ked si niekto dovoluje na slabsich, ubohost najvyssieho stupna.
v triede sme mali všetci prezývky, ja som bol maznáčik, filo, princ a manekýn
relatívne to boli dobré prezývky na rozdiel akými sme častovali druhých, pijavica, bobor, svinčoba, it, kaktus, pierko, pirueta, frfloš a už si nespomeniem
a k tebe, časom ti to bude všetko na smiech, proste mládi je mládi
keď som bola malá tiež ma prezývali Kajzerka pretože moj oco je Kajzer no etraz sa na tom už len zasmejem vtedy som to riešila tak že som ich ignorovala, aj keď ma pri tom zalieval rumenec často, keďže neviem povedať R, tak sa mi smiali pri všetkých slovách, ktoré som vyslovila s eRkom, napr. TeRezka, tReska a hocičo proste mi začali vravieť tak že zvýrazňovali to eRko a fakt mi bolo do plaču nie raz ale tak ako mi mama povedala že si ich nemám všímať tak som sa v tom začala zdokonaľovať, že dnes som totálna ignorantka aj keď, priznávam, z času na čas predsa len takáto poznámka ešte vo mne hrkne, nakoľko malé deti vedia byť zlé, to hej, ale keď už je netaktní dospelý človek, tak je to smutné
tak potom to asi bude šikana, ked to tebe nevyhovuje...ale nejako by si to mal riešiť,lebo sa to môže rozvinúť...ja som to mala oveľa horšie na strednej
mne raz jedno dievca chcelo v 3-4.rocniku zs ublizit a tak nejak skomolila moje priezvisko, lenze stala sa to moja prezyvka a volaju ma tak ludia doteraz a paci sa mi to
a neviem ci je sikana to, ze stanovi vzdy hovorime,ze je homosexual. zatial to berie sportovo.
@mariquittka ja to riešiť určite budem ale najradšej by som im dal 1 cez pysky, a je mi jedno, čo by som mal zo správania.. To mi povedala dokonca aj mama... Ale vlastne, ja by som horšiu známku nemal, V podstate to bolo v obrane takže, ehm DD
Sikana je dost brutal. My sme ju mali v triede pocas celej zakladky. Dost ma to stvalo,lebo sa obuvali do obycajneho ciganskeho dievcata, za to, ze vlastne bola ciganka. Proste nezapadala na 100%. Je hrozne, ze sa take nieco deje uz aj medzi 6 rocnymi detmi. Nedavno som citala rozhovor s jednou psychologickou ( » www.eduworld.sk/sk/sikana-na-sk... )
Najhorsie je asi to, ze sa k idiotovi co to cele zacne prida cela trieda. Dokonca aj ti "normalni!" To uz vobec nechapem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
relatívne to boli dobré prezývky na rozdiel akými sme častovali druhých, pijavica, bobor, svinčoba, it, kaktus, pierko, pirueta, frfloš a už si nespomeniem
a k tebe, časom ti to bude všetko na smiech, proste mládi je mládi
Tak to šikana potom asi nie je.
Btw našiel som toto : » www.sikana.eu/typy-sikanovani...
Je tam niečo o prezyvani...
tak potom to asi bude šikana, ked to tebe nevyhovuje...ale nejako by si to mal riešiť,lebo sa to môže rozvinúť...ja som to mala oveľa horšie na strednej
a neviem ci je sikana to, ze stanovi vzdy hovorime,ze je homosexual. zatial to berie sportovo.
to treba riešiť, mne to síce nepomohlo, asi som začala neskoro
Najhorsie je asi to, ze sa k idiotovi co to cele zacne prida cela trieda. Dokonca aj ti "normalni!" To uz vobec nechapem!