Veríte v silu mysle ? Myslím to tak, že keď niečo chceme a veríme že sa to stane tak sa to stane! Dúfam, že ste pochopili čo tým myslím. Minule som sa o tom rozprávala s kamoškou a ona na to verí, chcem vedieť aj váš názor, poprípade skúsenosti s niečim t
tiez veimr a funguje ale umna ot funguje dost casot teraz ked vskole vyvolavaju ludi aja si hovirm meno dakej inej psoluziacky ze nech nie mna a vzdy to porste vyjde amneto uz pride divne:dD a ze az zle.. ze im robim ja ze vlastne akokeby kvoli mne ich vyvolaavala alebo toje len nahoda?
všetko tak výde...všetko čo precítiš...ako keby to obla skutočnosť...ale ked si videla len film tajomstvo...nečudoval by som sa, že ti to nevychadza.... ja som preštudoval ine literatury...kde je...lepsi "navod"
@plutvonozceakrivozubky nemôžem ti to povedať...je to veľká zodpovednosť...proste hladaj na nete...a ked velmi budeš chcieť to najsť..tak to najdeš...to je všetko čo ti k tomu možem povedať
skor nez sila mysle ma dokaze presvedcit sila fyzicka...je vedecky dokazane ze skor zlozis supera jednou jebou na tvar, nez ked budes dufat ze ho jebne Herzschlag
ľudská mysel nemá žiadne hranice, skutočne je možné vsetko čo ťa len napadne... a najviac sa my páči aké je jednoduché ovládať svoju mysel, ovládanie mysle má na starosti tvoje vedomie, ktoré dáva príkazy podvedomiu (čo vedomie prikáže, podvedomie automaticky vykoná bez breptania, jednoducho to urobý) a či už chceš alebo nechceš aby sa to stalo, podvedomie sa ťa aj tak pýtať nebude, splní rozkaz, lebo na to vedome myslíš a práve tým dávaš príkazy podvedomiu, preto je dôležité aby si mala pozitývne myšlienky a podvedomie mohlo vyslať pozitývnu energiju a nie negatívnu...
podla mna ked sa clovek snazi tak ano ale urcite nestaci len povedat si ze "mne sa bude od teraz velmi darit" a nepohne ani prstom ... no ja som bohuzial jeden s tych co nepohnu ani prstom
Priania majú tendenciu sa plniť. Ale nie vždy zrovna na ďalší deň, preto treba dať pozor na moc konkrétne priania aby sa nesplnili v čase keď budete chcieť presný opak Ja myslím že miera toho ako sa plnia závisí od karmy daného človeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale zasa, do toho vstupujú mnohé faktory.....prostredie, výchova, energia okolo teba, karma.........všetko racionálne aj spirituálne....
toto je zložitý vesmír
ľudská mysel nemá žiadne hranice, skutočne je možné vsetko čo ťa len napadne... a najviac sa my páči aké je jednoduché ovládať svoju mysel, ovládanie mysle má na starosti tvoje vedomie, ktoré dáva príkazy podvedomiu (čo vedomie prikáže, podvedomie automaticky vykoná bez breptania, jednoducho to urobý) a či už chceš alebo nechceš aby sa to stalo, podvedomie sa ťa aj tak pýtať nebude, splní rozkaz, lebo na to vedome myslíš a práve tým dávaš príkazy podvedomiu, preto je dôležité aby si mala pozitývne myšlienky a podvedomie mohlo vyslať pozitývnu energiju a nie negatívnu...