no ako že Silan ma song v reklame čo ovlada asi aj batola čo v nom hraje tak dobre,ale že v reklame ženska obchytkava dieťa a hladka ju za ruku a ešte sa ku nej nahne z tak debilneho dovodu aby jej čuchla sveter no tak ako koniec......ja fakt nechapem kto
Mne bolo najviac divne to, ze dve zenske boli vonku a isiel okolo chlap v ciernej koseli, a jedna ze aka krasna cierna, a druha (na ulici len tak stoji a ma za chrbtom Perwoll), nie je vyprany v Pervolle Black Magic alebo ako sa to volalo, a ona ze ako to vie, lebo je to moj priatel...
Proste ak ma dakto v kosiku Avivaz budis, ale ze niekto postava na namesti a ma za chrbtom praci prasok... aaa
no ved tak zenske furt so sebou nosia avivaz (pre pripad ze by sa dakto spytal ci je ten sveter novy) to nevite ??? mne sa rataju reklamy kde je vysmiata stastna rodinka a riesi sa daka dilema a potom sa zrazu zisti ze je to reklama na tatarku alebo sackovu polievku....
onedlho ten perwoll či jaku začnu vyrabať špecialne do kabelky hej abo vo veľkosti balíčka prezervatívu,len aby ste mali vždy istotu že ten sveter čo mate pol roka vyzera jednoznačne ako po prvom vypratí
Mne sa skôr páčia reklamy na jogurty. Akože celá rodina,maminka,tatinko,detičky idú do obchodu pre jeden blbý jogurt a sú z toho velice vytešení...to je už demencia. Ale inak sú aj dobré reklamy. Napr teraz čo je na tú minerálku. Možno ti uľahčí cestu. Nič nesľubuje..
no jogurt::::::JOGOBELLA:::jak tam ta žena hovori že jej manžel miluje jogurty,usmieva sa jak trafena s hocijakymi uškrnmi a potom dodá JOGURTY SA JEDIA ABY BOL čLOVEK šťASTNI,teda fakt ak ku šťastiu stači jogurt asi som najšťastnejši človek na svete
mne sa najviac pacia reklamy na cistiace prostriedky typu pur, bref, cif a pod... vobec nic nemusis drhnut, staci na to len vyliat celu flasku a ono to ide samo!!!! by som im dala s tym vyumyvat celu kupelku od vodneho kamena alebo vycistit dobre prischnute pripalene hrnce!!!! to fakt milujem
Uz do kremov, samponov, sprchovych gelov, peny po holeni atd davaju vsetky tie jedinecne vytazky z aloe vera, mandloveho oleja, cajovnika, uhorky a neviem este z coho. Som zvedavy, co tam este daju - mozno raz pridu na to, ze aj stolica ma liecive ucinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Proste ak ma dakto v kosiku Avivaz budis, ale ze niekto postava na namesti a ma za chrbtom praci prasok... aaa
Možno aj Azuratka stretneme po ceste
Inac ma vzdy udivuje, ze vsetky zeny v tich reklamach tie pracie prasky nosia stale pri sebe
Asi by som mal vynadat mojej frajerke ze nenosi po vonku pracie prasky v kabelke
Nemaju to robit zeny?
Ja by som povedal, ze ake nohy
Alebo ta reklama, kde ide prat v Perwoll Color, ci ako sa to vola
A vyzlecie si rovno triko a bez neho aj perie...
To je studpina reklama pre zeny!
Normalne by som jej dal ocenenie
JOZKO
CO ? KOHO ?
Uz do kremov, samponov, sprchovych gelov, peny po holeni atd davaju vsetky tie jedinecne vytazky z aloe vera, mandloveho oleja, cajovnika, uhorky a neviem este z coho. Som zvedavy, co tam este daju - mozno raz pridu na to, ze aj stolica ma liecive ucinky