Chalani,aky mate nazor na silikonove prsia?Pacia sa Vam?Nehovorim o velkosti aku ma napr. Pamela Anderson Berme do uvahy taku velkost ako sa hovori"ako do dlane"
Ak by som mala nejaké čudné prsia (jedno väčšie ako druhé, ovysnuté už v 20tke a pod), tak v tom prípade by som si dala urobiť... Ale len kvôli veľkosti by som nešla... Aj keď kto vie, keby som zarábala strašne veľa peňazí a nevedela čo s nimi
@sandy114 to akože nemáš jedno väčšie ako druhé? zdajú sa Ti presne rovnako veľké? mne viacero báb vravelo, že jedno má nepatrne väčšie ako druhé (fakt)
nie neznasam umelinu...vcera ma viezol kamos v taxiku a mal zakaznicku a to sa mi uplne potvrdilo ako sa mi umelina hnusi pery ako po vcelom utoku a tie pluca natlakovane ze jej isla koza prasknut.a rit ziadna..nie nepaci sa mi to vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. niektore prave maju dobru velkost a dokonaly tvar , tie co nemaju nie su na pohlad take pekne ako silikonove.
Ale ta predstava ze to nie je prirodne by ma mozno aj odradila od chytenia si.
Prave su prave
a mne sa páčia malé ženské prsia a samozrejme, kludne aj veľké nech sú, len nech sú pravé.
(áno viem, že toto fórum sa pýtalo na niečo iné a v nadpise je len pre chalanov)
Radšej nech má úplne malé, ale svoje, ako veľké umelé.
ak je to pekne na zene...